Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po moich podbojach na tinderze stwierdzam ze blackpill ma jednak sens i w sumie tak powinno byc. Naturalna selekcja i tyle. Dla ladnych lub bogatych sa dziewczyny z topu. Dla srednich i biednych sa dziewczyny brzydkie, z zaburzeniami, z wymaganiami. Chyba czas na mgtow, bo szkoda czasu sluchac wywodow zaburzonych, niepewnych siebie, brzydkich dziewczyn. Nie jestem nawet zly, tylko doszlo to do mnie dobitnie, po dzisiejszym spotkaniu. Co do argumentu, ze jest pelno par gdzie typ jest brzydki a ona piekna, to nie wierze ze to jest za darmo. Ale niech normictwo wierzy w co chce. Ja wierze ze gdybym byl przystojny, to brzydka laska z krzywym zgryzem i zoltymi zebami nie stawialaby mi wymagan, tylko by za mna latala. Podziekuje za taki odpad...
#blackpill #tinder #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Serio zakładasz że koles nie ma brania bo nie dba o higiene i nie myje zebów

@De_Fault: wszystko składa się na efekt końcowy xD jeszcze jakieś 2 lata temu myślałem że dla wszystkich ludzi mycie zębów jest oczywiste...
  • Odpowiedz
@kacappylon: Zawsze chodzi o wygląd u obydwu stron xD Wygląd to podstawa, pierwsze wrażenie i pierwszy wymóg, żeby w ogóle coś zacząć. Jakiś redpillowy cope prawdziwego beciaka, czyli myślisz że hajsem możesz sobie kupić pożądanie kobiety?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): I słusznie. Żeby zbudować związek w którym polka cię szanuje trzeba być psychopatą i despotą z ciemnej triady. Albo będziesz dominował, albo ona cię zdominuje.

Polki to najagresywniejsze kobiety na świecie i trzeba je rozstawiać po kątach. W innym przypadku ona nie wie co czuje.

One zaprzeczają ale podświadomość i gadzi mózg robi swoje. Naprawdę nie polecam jak jesteś chlopakiem lubiącym spokój i mający jakieś wartości inne niż
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jeśli chodzi o moje ogarnięcie życiowe i poziom, zainteresowania i ogólną charyzmę, to nie uważam , że jestem na dole hierarchii. Dodatkowo z racji wykonywanego zawodu i zainteresowań otaczam się ludźmi raczej na poziomie. Sam wygląd dla ogólnej satysfakcji życiowej nie jest najważniejszy. Związki oczywiście rządzą się innymi prawami, ale nie samymi związkami człowiek żyje. :) Jeśli miałabym znaleźć psychopatę, to szybko bym odrzuciła i jak napisałam -
  • Odpowiedz
Żeby zbudować związek w którym polka cię szanuje trzeba być psychopatą i despotą z ciemnej triady. Albo będziesz dominował, albo ona cię zdominuje.

Polki to najagresywniejsze kobiety na świecie i trzeba je rozstawiać po kątach. W innym przypadku ona nie wie co czuje.

One zaprzeczają ale podświadomość i gadzi mózg robi swoje. Naprawdę nie polecam jak jesteś chlopakiem lubiącym spokój i mający jakieś wartości inne niż poniżanie i górowanie nad kobietami w
  • Odpowiedz
ogólną charyzmę

@mirko_anonim: kobiety nie mają charyzmy. chyba że jakiś na prawdę mały promil, ale to jest pomijalne.

Związki oczywiście rządzą się innymi prawami, ale nie samymi związkami człowiek żyje. :) Jeśli miałabym znaleźć psychopatę, to szybko bym odrzuciła i jak napisałam

to samo myśli każda kobieta przed i po poznaniu psychopatycznego chada, który samą swoją osobą wyłącza jej wszystkie zapory obronne, a manipulacjami i porzuceniem robi jej sieczkę z
  • Odpowiedz