Wpis z mikrobloga

@dziobnij2: Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Masz tam jakieś poczucie bliskości niezaspokojone ale wierz mi - normalnych kobiet to jest może 1 na 100. Nie jeden wolałby w wieku 34 lata być sam niż w związku z kobietą.
  • Odpowiedz
Ja p------e, co za typ xD Jedyny plus taki, że genów już raczej nigdy nie przekażesz dalej, dla dobra społeczeństwa.
  • Odpowiedz
trzeba było ich śledzić i chociaż podsłuchać pod drzwiami jak po powrocie do domu po nim skakała. Byś miał komplet wrażeń jakie mają codziennie pary.

@Akuzativ94: Skoro w makdonaldzie rozmawiali "o życiu, o pracy, o tym, że mają ciężko", to raczej byli zwykłymi znajomymi, którzy widzą się od czasu do czasu, a nie parą.
  • Odpowiedz
@nukey: Creep bo robi zdjęcia w macu totalnie losowym ludziom i wkleja je wypok.
Jakby jakiś normik zrobił zdjęcie jakiemuś przegrywowi i tutaj wrzucił to by było wycie o "złym normictwie".
  • Odpowiedz
@Cesarz_Nieruhato: juz bez przesady, napisał, że było dużo ludzi. Ja tak rzadko jeżdżę zbiorkomem albo jem sam w takich miejscach że też rezygnuje że słuchawek i sobie słucham czym miasto żyje a daleko mi do przerywa czy creepa
  • Odpowiedz
Skoro w makdonaldzie rozmawiali "o życiu, o pracy, o tym, że mają ciężko", to raczej byli zwykłymi znajomymi, którzy widzą się od czasu do czasu, a nie parą.

@choochoomotherfucker: A Ty myślisz, że o czym ze sobą pary rozmawiają? Szczególnie te nie mieszkające ze soba razem jeszcze. Nie różnią się tematy szczególnie od rozmów ze zwykłymi znajomymi.
  • Odpowiedz