Wpis z mikrobloga

Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?

Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.

Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę xD

#taylorswift #warszawa #logikarozowychpaskow #przegryw #zalesie
Kadet20 - Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkar...

źródło: z30066370AMP,Taylor-Swift-zapowiedziala-nowa-wersje-swojego-hit

Pobierz
  • 104
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kadet20: Talentu ocenić nie mogę, bo gdyby nie mirko to nie wiedziałbym o jej istnieniu, a wiem o niej głównie tyle, ze lubi odrzutowce. ( ͡º ͜ʖ͡º) Ale za to dzięki temu mogę powiedzieć, że ten jej fenomen to chyba tylko występuje w specyficznych kręgach. Popu nie słucham, ale takiej Britney Spears największe hity byłbym w stanie rozpoznać, a Taylor nie znam ani jednej piosenki
  • Odpowiedz
Defaultowa piosenkareczka wypromowana przez żydostwo. Trafia do mas, bo ma wizerunek takiej idealnej i miłej dziewczyny, która nie k---i się na lewo i prawo. Przez to trafia do wielu i tym samym ma ogromny wpływ na społeczeństwo. Vide promowanie partii demokratycznej w czasie wyborów w USA. Tam takie gadające głowy to ogromny biznes, który się opłaca nie tylko czysto finansowo, ale i politycznie.

A że w rzeczywistości to jest zwykła karynka, która
  • Odpowiedz
@Kadet20: Zdziwi Cię to, ale młode dziewczyny potrzebują wzorców i religii bardziej niż im się zdaje. Tyle że potrzebują czegoś innego niż oferują mainstreamowe religie więc kapitalizm wyczuł wielki popyt na guru i go im zaoferował.
  • Odpowiedz
@Zenzenzen: Owszem, ale to wcale nie jest dobre, skrajna kobiecość tak jak i skrajna męskość oznacza skrajną...poligamię. I to u niej bardzo widać, każda piosenka o innym chłopie, wakacyjne romanse spoko sprawa itp. Dla mnie to jest wulgarne samo w sobie.
  • Odpowiedz
@Kadet20: Znam ją z internetu, w życiu nie słyszałem nawet pół jej piosenki. A jak słyszałem, to nawet nie wiem, ze to było jej. Czuje się z tego powodu bardzo dobrze.
  • Odpowiedz
@thorgoth ja słucham sporo bluesa i progresywnego rocka. Bardzo lubię też trudniejszą muzykę instrumentalną typu animals as leaders albo polyphia. Lubie też czasem jakieś slipknoty czy mudvayne, tego typu rzeczy. Jutro jadę na koncert Taylorki. Także poznaj pierwszego takiego człowieka.
  • Odpowiedz
Nie, czytałam książkę do biologii

@Musze_wygrac_zycie: W książce do biologii było napisane, że kobieta zachowująca się kobieco jest skrajnie poligamiczna, a kobieta zachowująca się mniej kobieco nie? Podaj tytuł, bo tak mniej więcej wynika z twojego poprzedniego komentarza.
  • Odpowiedz
@Kadet20: w sumie znam ją tylko z tego mema z kozą drącą mordę, nie znam żadnej piosenki z tytułu xD A pewnie słyszę gdzieś co chwila. Takie uroki idoli nastolatek, te wszystkie boysbandy co kiedyś były, to też nie znam ich piosenek
  • Odpowiedz
@thorgoth: wbrew wykopkom, ale jako wieloletni słuchacz rapu, głównie underground, a z domu przesiąknięty rockiem powiem że lubie taylor. I można psioczyć na jej fanki, ale jednak zjada radiowe przeboje, jej siła to głównie to że zjada ameryczke i przy okazji pół świata przez popularność
  • Odpowiedz