Aktywne Wpisy
Richtig_Piwosz +31
Wczoraj znowu odwiedziliśmy castoramę ;)
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
kamil-tumuletz +258
#antykapitalizm #pracbaza #korposwiat #bekazprawakow #nieruchomosci #ciekawostki #ekonomia #firma #kolchoz
Aktualizacja w komentarzu
Aktualizacja w komentarzu
@Logan00: A to muzułmanie srają to stawów? Wypadałoby dać statystykę ogólną, bo na tej co podałeś, czarnoskórzy żyją chyba tylko w Nigerii.
Tak wiem, ale to i tak nie ma nic do rzeczy, bo w poprzednich latach PIS nawpuszczal takich gagadków tyle ile nikt wcześniej.
Czekaj, a przypomnisz, kto ze smutną minką opowiadał o biednych ludziach szukających swego miejsca na świecie?
Rada
Czy pozwolenie na pracę oznacza, że cudzoziemiec na pewno przebywa w Polsce?
Nie, samo uzyskanie pozwolenia na pracę nie oznacza, że osoba już przyjechała do Polski. Może ona być nadal za granicą i oczekiwać na wizę pracowniczą lub inny dokument umożliwiający jej wjazd do kraju.
Ile z tych osób uzyskało wizę lub kartę pobytu?
Przykładowo z grafiki 33 tys Uzbeków dostało pozwoleń na
Czemu kłamiesz? Mowa o zatwierdzeniu przez Radę UE paktu. Poczytaj o zasadach jakie obowiązują przy takiej procedurze. Mogliśmy go zastopować, nie zastopowaliśmy bo ma być europejsko i ma być klepanko po pleckach. A "przypadkiem" od początku roku mamy co chwila info o push backach z niemiec.
@adek_sggw:
https://www.euractiv.pl/section/migracje/news/rada-ue-przyjela-pakt-migracyjny-trzy-panstwa-glosowaly-przeciw/
Za to zadna propaganda nie jest fakt, ze wszystkie najwieksze miasta w Polsce zrobily sie bardziej czarne i brazowe za rzadow PiS.
@Bianci: są ciut głupsi
No, nie klei ci się. Podpowiem. Jak to się stało, że nad paktem głosowano w trybie większościowym, a przestała obowiązywać zasada jednomyślności? Co tam mówi na ten temat ,pan "w UE nikt mnie nie ogra" Tusk?
@Bianci: