Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +57
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Operator_imadla +448
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
#pis
@Logan00: Ja widzę tych imigrantów - pracują w okolicznym zakładzie przetwórstwa. Przede wszystkim przyjechali pracować, a nie srać do jeziora i gwałcić. Oby jak najwięcej legalnych imigrantów, a platfusy ze swoimi brudasami z białorusi d--a cicho.
dajesz liczbami oczywiście, nie interesują mnie "memy" i urojenia
@Logan00: Zapytaj się posłów swojej partii ile chcieli przyjąć nielegali
Na poczatku sugerowales ze Tusk ich wpuscil. Pozniej ze glosowali za paktem. Teraz ze mieli czelnosc nie wywalczyc jednomyslnosci. A wiesz kto negocjowal ten pakt od 2016 z ramienia Polski? Jest jakis pisowski
Na pewno to było po 13 grudnia prawda? Tusk od razu po przejęciu władzy otworzył granice XD
Chłop nawet grafikę przesłał wyżej "136 TYS IMIGRANTOW DO POLSKI" a niżej ma napisane ze to liczba zezwoleń na prace.
C--j tam ze jedno i drugie to całkowicie cos innego juz zostaw tak w excel wpisane XD
Szkoda, że jak był przewodniczącym rady europejskiej to groził Polsce karami za nieprzyjmowanie uchodźców. Później stanął na czele Europejskiej Partii Ludowej, która przepchnęła pakt migracyjny, a następnie wrócił na stanowisko przewodniczącego PO, które ronię od początku było za przyjmowaniem tych najeźdźców. Biedny, całe życie przeciwko nielegalnej migracji, tylko wszyscy którymi kieruje ich chcą. Teraz starają się zdelegalizować pushbacki.
Sugerowałem, zgodnie z prawdą, iż jego partyjni koledzy robili szopki na granicy, a szef tego gangu Olsena osobiście informował, iż "to są tylko biedni ludzie szukający swego miejsca na świecie". Potem ten sam wesoły jegomość mówił, że "to co się dzieje na granicy to jedno z największych łajdactw w historii RP".
Forma,
Za PiS niemiaszki nie podrzucały nam inżynierów w ramach push backów, a sądy nie zarządzały wypłaty odszkodowań dla lekarzy, których Szczerba i Joński witali z placuszkiem, a którzy niefortunnie spadli z płotu podczas przekraczania granic RP.
No