Wpis z mikrobloga

dzięki PiS za sprowadzenie ich ;/

@Logan00: Ja widzę tych imigrantów - pracują w okolicznym zakładzie przetwórstwa. Przede wszystkim przyjechali pracować, a nie srać do jeziora i gwałcić. Oby jak najwięcej legalnych imigrantów, a platfusy ze swoimi brudasami z białorusi d--a cicho.
  • Odpowiedz
@dplus2: tak tak, mój imigrant jest lepszy niż twój x--D teraz podaj informacje o tych >brudasach< nielegalnych "platfusów",

dajesz liczbami oczywiście, nie interesują mnie "memy" i urojenia
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia:

No, nie klei ci się. Podpowiem. Jak to się stało, że nad paktem głosowano w trybie większościowym, a przestała obowiązywać zasada jednomyślności? Co tam mówi na ten temat ,pan "w UE nikt mnie nie ogra" Tusk?

Na poczatku sugerowales ze Tusk ich wpuscil. Pozniej ze glosowali za paktem. Teraz ze mieli czelnosc nie wywalczyc jednomyslnosci. A wiesz kto negocjowal ten pakt od 2016 z ramienia Polski? Jest jakis pisowski
  • Odpowiedz
@Mariaci: Typ przyjechał do Polski w 2023 roku.
Na pewno to było po 13 grudnia prawda? Tusk od razu po przejęciu władzy otworzył granice XD
  • Odpowiedz
@Wynoszony: I ty tak serio myślisz ze te ameby cokolwiek zrozumieją? Dla większości tutaj wiza i wiza pracownicza to to samo.
Chłop nawet grafikę przesłał wyżej "136 TYS IMIGRANTOW DO POLSKI" a niżej ma napisane ze to liczba zezwoleń na prace.
C--j tam ze jedno i drugie to całkowicie cos innego juz zostaw tak w excel wpisane XD
  • Odpowiedz
@adek_sggw: tak, było przeciwko. XD teatrzyk dla gojow.
Szkoda, że jak był przewodniczącym rady europejskiej to groził Polsce karami za nieprzyjmowanie uchodźców. Później stanął na czele Europejskiej Partii Ludowej, która przepchnęła pakt migracyjny, a następnie wrócił na stanowisko przewodniczącego PO, które ronię od początku było za przyjmowaniem tych najeźdźców. Biedny, całe życie przeciwko nielegalnej migracji, tylko wszyscy którymi kieruje ich chcą. Teraz starają się zdelegalizować pushbacki.
  • Odpowiedz
Na poczatku sugerowales ze Tusk ich wpuscil.

Sugerowałem, zgodnie z prawdą, iż jego partyjni koledzy robili szopki na granicy, a szef tego gangu Olsena osobiście informował, iż "to są tylko biedni ludzie szukający swego miejsca na świecie". Potem ten sam wesoły jegomość mówił, że "to co się dzieje na granicy to jedno z największych łajdactw w historii RP".

Pozniej ze glosowali za paktem. Teraz ze mieli czelnosc nie wywalczyc jednomyslnosci.

Forma,
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: Ma wejsc w zycie w 2026, a pewnie w Polsce nie wejdzie i rzad przyjmie kary. Przeglosowanie czegos nie oznacza automatycznie wejscia w zycie z dniem glosowania. Ciagle Polska operuje na stanie faktycznym kolorowych przyjetych za PiS. Widze ze colega jak Rusek uwaza ze Polska jest tak potezna ze wplywa na momentum glosowania w UE.

Forma, w jakiej stosujesz "głosować" dowodzi, że nawet nie wiesz, o jakim organie piszesz,
  • Odpowiedz
Ma wejsc w zycie w 2026, a pewnie w Polsce nie wejdzie i rzad przyjmie kary. Przeglosowanie czegos nie oznacza automatycznie wejscia w zycie z dniem glosowania. Ciagle Polska operuje na stanie faktycznym kolorowych przyjetych za PiS.

Za PiS niemiaszki nie podrzucały nam inżynierów w ramach push backów, a sądy nie zarządzały wypłaty odszkodowań dla lekarzy, których Szczerba i Joński witali z placuszkiem, a którzy niefortunnie spadli z płotu podczas przekraczania granic RP.

Widze ze colega jak Rusek uwaza ze Polska jest tak potezna ze wplywa na momentum glosowania w UE.

No
  • Odpowiedz