Aktywne Wpisy

hokei00 +339
Ech… zjadłem pyszny obiad, obsługa była naprawdę mila, zapłaciłem 150zl z napiwkiem za dwie osoby, a na koniec dostaje taki “paragon” i cały urok i oczarowanie jedzeniem poszedł w… czy naprawdę w gastro muszą kręcić takie wały? Aczkolwiek widać napracowanie tym “paragonem”
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
źródło: IMG_7498
Pobierz
yahoomlody +39
Mam zamiar w czerwcu p--------c sie z plecakiem na 2-3 tygodnie do #japonia na samotnego spierdotripa spiac po hostelach i jezdzac pociagiem z miasta do miasta. Jakies rady co jest super polecane do odwiedzenia, zjedzenia?
#podrozujzwykopem #podroze
#podrozujzwykopem #podroze

@mamracjewieszotym: Bardzo dobrze, dopłaty były wypłacane każdemu, niezależnie od poziomu zamożności. Teraz dostaną je tylko potrzebujący. Po 14 latach robienia dobrze emerytom, kosztem wszystkich innych, jest wreszcie szansa na lekką korektę kursu. Brytyjscy boomerzy to prawdopodobnie najbardziej uprzywilejowana grupa społeczna na świecie.
To co powyzej napisal ci pa6lo plus dziura w finansach publicznych w spadku po konserwatystach zostala wyliczona na 20 miliardow £, miesieczne splaty zadluzenia panstwa (ktore wynosi ok 95%) wynosza tyle co roczny budzet na edukacje, wg slow jakiejs poslanki z kampanii wyborczej. Roczny PKB UK to podobno troche ponad 1 tryliard £ ( czyli na polska miare to bilion funtow).
Ciezkie 4 lata przed Labour, bo do przejecia wladzy