Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +497
Murki dawajcie mi tu plusy bo ja wiem co sie święci, a wasze podpowiedzi mogą wywołać lawine śmiechu
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
mtosny +595
#biedronka to już przechodzi samą siebie - dziś zauważyłem, że na niektórych produktach "normalna" cena jest praktycznie niewidoczna. Wg mnie jest to jawne #oszustwo i #oszukujo . To już nawet nie jest etap etykiet a'la #zabka czyli cena jednostkowa za kupienie kilku produktów jest podana większą czcionką, bo tam cena za jedną sztukę też jest widoczna.
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,
Wg mnie to "normalna" cena powinna być widoczna największą czcionką. Normalna oznacza, że wchodzę do sklepu,

Śmieszą mnie tacy smutni ludzie.
#bieganie #facebookcontent
Jak tysiące rowerzystów czy biegaczy z okazji imprezy zajmie całą ulicę to jest wszystko ok, ale gdy przy jakiejś dużej imprezie ktoś zaparkuje na chodniku (czy -
A poważnie, trzeba mieć niezły ból dupy. Dziwne, że jak są demonstracje, pochody czy inne boże ciała to już wszystko ok :)
I takie korki są pierdyliard razy mniej uciążliwe, bo mimo wszystko szybciej się przesuwają, a dodatkowo są rozładowane na większą ilość niezamkniętych ulic. Przejedź kiedyś samochodem przez całe miasto w zwykły piątek, a potem w piątek z rowerową masą krytyczną - zrozumiesz o czym mówię, gwarantuję.
No właśnie
@rss: Akurat masy krytycznej nie pochwalam, gdyż oni celowo blokują miasto. Natomiast śmieszy mnie to czepianie się biegów? Ile to biegów ulicznych blokujących pół miasta
Co do uniknięcia problemów - zawsze są informacje nt. zamkniętych ulic. Serio przy odrobiny chęci da się wszystko jakoś zaplanować.
@AvantaR: no, szczególnie, gdy masz coś do załatwienia w centrum. ;)