Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +286
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

1. Gość normalnie płaci za paliwo po czym nagle wyskakuje do mnie z tekstem "czy wiesz że Jezus Chrystus nasz Pan uratował mi życie?" I zaczął mi nawijać o wypadku drogowym w którym jechał na czołówkę i w ostatniej chwili kierownica sama zrobiła ruch i wylądował bezpiecznie w rowie. Oczywiście to Jezus chwycił kierownicę i go uratował. Zaczął mnie wypytywać czy jestem wierzący i czy chodzę do kościoła a gdy odpowiedziałem że nie to chciał mnie nawrócić i bite pół godziny nawijał mi o bożym miłosierdziu podczas gdy obsługiwałem innych klientów, którzy się tylko uśmiechali. Na koniec wyciągnął woreczek z którego wyjął medalik (pic rel) i mi go wręczył próbując wymusić ode mnie spróbowanie modlitwy. Dla świętego spokoju wziąłem żeby już sobie poszedł
2. Dosłownie godzinkę temu do okienka podszedł typ i krzyczy "pomocy" to się zrywam z krzesła i pytam o co biega a on że matka właśnie próbowała go zabić, pytam jak, a on że spał a ta zaczęła go okładać pięściami, w ręku trzymała nóż ale zdążył uciec. Patrzę a gość bez butów, w samych spodniach dresowych i t-shircie, zupełnie trzeźwy ale w szoku. Mówię mu żeby zadzwonił na policję w takim razie a on czy ja bym nie mógł bo telefonu nie wziął. Wziąłem od niego imię i nazwisko i zadzwoniłem na 997, przyjęli zgłoszenie, po chwili przyjechali, zgarnęli go do suki spod stacji i kurła nie wiem niestety co dalej :(
Tak się powoli żyje na nockach.
źródło: temp_file6151503581333445464
PobierzPamiętaj: z dużą mocą wiąże się duża odpowiedzialność. Masz tę moc. Nie zmarnuj tego.
Bez odbioru.
@Skoncentrowany miał 2 litery "M" na odwrocie