Wpis z mikrobloga

15stego był mój ostatni dzień (współ)pracy.
Świadomość tego, że jutro wstanę o której chce i nie musze spędzić 8h w robocie jest bezcenna.

Gorsze jest to, że ponoć jest kryzys i za jakieś 3-5 miesięcy będe szukał coś nowego, ale co tam YOLO. Urlop należy się każdemu.

#programista #programista15k I #januszex (bo po zmianach takim się stał i dlatego mnie już tam nie ma)
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mccloud: to co ty robiles of 15stego trraz? Nastawiales budzik i robiles handover, uzupelniales confluence w ramach wolontariatu?
U mnie wolne rozni sie tym ze nie odpalam komunikatora i tym ze nie placa, pozw tym i tak siedze przed kompem i programuje, ehhh its over
  • Odpowiedz
U mnie wolne rozni sie tym ze nie odpalam komunikatora i tym ze nie placa, pozw tym i tak siedze przed kompem i programuje

@Pmpa: współczuje, jest tyle ciekawszych zajęć...
  • Odpowiedz
U mnie wolne rozni sie tym ze nie odpalam komunikatora i tym ze nie placa, pozw tym i tak siedze przed kompem i programuje, ehhh its over

@Pmpa: i wy tak żyjecie?
  • Odpowiedz
@mccloud: mnie też ostatnio dobija ustawianie całego dnia pod godzinę daily która jest w ~ środku dnia, a często i dodatkowe spotkania. myślę czy sobie nie zrobić kilku miesiecy przerwy, bo już sam ten "cykl dobowy" ustawiony pod korpo dzień w dzień mnie doprowadza do słabego zdrowia xd
  • Odpowiedz
pozw tym i tak siedze przed kompem i programuje, ehhh its over

@Pmpa: To pewnie masz jakieś swoje stworzone przez siebie programy/usługi które na siebie zarabiają. Rzuć robotę i zwiedzaj świat.
  • Odpowiedz