Aktywne Wpisy

Tyrande +312
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +81
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Oczywiście nie posądzam nikogo o kradzież, aczkolwiek jeżeli rower nie wróci dziś na swoje miejsce, poszukiwaniem zajmą się odpowiednie służby. Jeżeli rozpoznajesz się na tym nagraniu, zwróć rower. Jeśli rozpoznajesz kogoś ze znajomych, poinformuj go tym że najprawdopodobniej "się pomylił" i zabrał nie swój rower.
Uwaga. Rower należy mojego kolegi, który jest kurierem rowerowym.
Twoja twarz jest widoczna na filmie. Nagranie widziało też paruset kurierów...
https://streamable.com/46d0r8
https://streamable.com/su4l3m
#csiwykop
źródło: 5852720250741704564
Pobierzteraz to już na bank ma pełne gacie
Już jednego złodzieja rowerów posadziłem i odsiedział swoje ;)
Nie no nie wygląda jakby się potknął i przypadkiem pojechał na nim do domu. Lamus jest zwykłą złodziejska parowa. Pewnie mu brakło butelek na wymianę do browara. Wygląda na takiego co rachunek w zk ma już otwarty więc jak go złapią to może będzie recydywa. Za to trzymam kciuki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pytam, bo pisałeś coś o jakiejś pomyłce...
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Slabegeny: Za ile by nie był, to czyjaś własność. Mogę Ci coś p------ć jeżeli jest tanie?
@Slabegeny: no i co w związku z tym? Jakoś złodziej nie pogardził.
Wiem że to głupie, ale ekonomika jest tak: zapinka jest drozsza niż rower, a czas wyjęcia jakiegoś u-locka, znalezienia miejsca do przypięcia, przejścia to kilkadziesiąt sekund. Liczmy minuta. Masz dziennie 30 dostaw, to 60 miejsc. 60 miejsc to 120 otwarć lub zamknięć.
120 razy minuta dziennie poświęcona na