Aktywne Wpisy

aa-aa +23
Dzwonię po straż pożarną, planeta płonie, pilnie potrzebne stare wiatraki z rzeszy za polskie pieniądze
źródło: 1000002453
Pobierz
Volvereyne +3
Miałem wczoraj ostatni dzień w pracy po tym jak Janusz dał mi wypowiedzenie o 16 w Sylwestra, prawie 5 lat j...a za psi pieniądz, a gość nawet miesiąca na ławce mi nie dał, ani nawet zwykłego dzięki czy powodzenia... Szukanie pracy idzie słabo, bo zawsze mi się trafia na romzowie jakiś entuzjasta który gdy przekrece jedne słowo w definicji doczepi się by się dowartościować...
#pracait #zalesiealetylkotroszke
#pracait #zalesiealetylkotroszke

Komentarz usunięty przez autora
Idz na te terapię i spróbuj rozwikłać zagadkę Twoich problemów. Albo zmień swój tryb życia: więcej aktywności fizycznej, dobre dieta, sen i cel w życiu - zacznij coś tworzyć a nie jedynie biernie konsumować
@DrGreen_2: życzę powodzenia w byciu pozytywnie nastawionym do życia uśmiechniętym i tryskającym energią kolesiem po kilku latach samotności xd
takie dyrdymały to mówi albo ktoś w związku, albo ktoś kto w nie łatwo umie wchodzić i teraz akurat ma fazę na pół roku "odnajdywania siebie" albo ktoś kto ma życie ekscytujące i co chwila ma sposobności
ja rozumiem co Ty mówisz - mówisz, że jak komuś nie idzie w relacjach damsko - męskich to żeby nad sobą popracował a wtedy będzie mu łatwiej bo będzie zwyczajnie lepszym człowiekiem
będzie wyglądał
@elmomo: tylko taka dychotomia nadal jest dużym uproszczeniem - bo często dopiero po dłuugim okresie idzie poznać że ktoś kogo poznaliśmy nosi w sobie jakiś duży istotny problem taki jak jakieś zaburzenia psychiczne czy nałogi (przecież nikt o tym otwarcie nie mówi, każdy chce wypaść jak najlepiej przed partnerem potencjalnym), a u części osób takie problemy pojawiają się dopiero w związku np. jako ucieczka
Partnerka to nie jest jakiś święty Graal który rozważę wszystkie problemy, zazwyczaj pojawia się inne