Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +133

Miraski takie pytanie, bo pierwszy raz revoluta zakladam. Czy na pakiecie standard moge zamowic karte fizyczna? Jesli nie to czy po zamowieniu karty powiedzmy na premium, a potem przejsciu na standard bedzie dalej dzialac? Czy jak przelewam srodki w aplikacji to automatycznie pojawiaja sie tez na karcie fizycznej? Jak to najlepiej zrobic zeby zamowic sobie karte fizyczna i nie byc w zadnym platnym planie? Jednorazowa oplata? potrzebuje fizycznej bo mam wieksze srodki na mojej a chcialbym tez sobie wyplacac gotowke za granica i czuc sie pewnie jak neta zabraknie.
#revolut
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Możesz też jak założysz konto, wpłacisz to po podpięciu pod google pay Możesz płacić telefonem z nfc.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo