✨️ Obserwuj #mirkoanonim Miraski takie pytanie, bo pierwszy raz revoluta zakladam. Czy na pakiecie standard moge zamowic karte fizyczna? Jesli nie to czy po zamowieniu karty powiedzmy na premium, a potem przejsciu na standard bedzie dalej dzialac? Czy jak przelewam srodki w aplikacji to automatycznie pojawiaja sie tez na karcie fizycznej? Jak to najlepiej zrobic zeby zamowic sobie karte fizyczna i nie byc w zadnym platnym planie? Jednorazowa oplata? potrzebuje fizycznej bo mam wieksze srodki na mojej a chcialbym tez sobie wyplacac gotowke za granica i czuc sie pewnie jak neta zabraknie.
Możesz fizyczna. Jednorazowa opłata. Czekasz z 2-3 tygodnie. So skrzynki pocztowej przyjdzie. Jak wpłacisz na konto w aplikacji to od razu możesz używać w fizycznej karcie. Możesz też jak założysz konto, wpłacisz to po podpięciu pod google pay Możesz płacić telefonem z nfc.
✨️ Autor wpisu (OP): @Evurak dziekuje. A przy platnosci telefonem mam dodac fizyczna czy ta wirtualna do google pay? Oraz czy przy platnosci nfc musze wybrac karte ktora place jak bede mial dwie podpiete? Nigdy tego nie robilem
@mirko_anonim ja mam podpięta wirtualna. Tworzysz w aplikacji. Dla bezpieczeństwa. Mozna latwo zablokowac, usunac. Mam podpięta jedna, więc nic nie wybieram.
Anonim (nie OP): Na wszystkie pytania odp tak. Możesz wszystkie karty podpiąć do pay, możesz wybierać, masz jedna domyślną. Z revolut się słabo wypłaca bo możesz tylko do 800zl bez prowizji. Lepiej mieć gotówkę z kantoru lub placic kiedy się da za innych i zabierać gotówkę
Miraski takie pytanie, bo pierwszy raz revoluta zakladam. Czy na pakiecie standard moge zamowic karte fizyczna? Jesli nie to czy po zamowieniu karty powiedzmy na premium, a potem przejsciu na standard bedzie dalej dzialac? Czy jak przelewam srodki w aplikacji to automatycznie pojawiaja sie tez na karcie fizycznej? Jak to najlepiej zrobic zeby zamowic sobie karte fizyczna i nie byc w zadnym platnym planie? Jednorazowa oplata? potrzebuje fizycznej bo mam wieksze srodki na mojej a chcialbym tez sobie wyplacac gotowke za granica i czuc sie pewnie jak neta zabraknie.
#revolut
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Możesz też jak założysz konto, wpłacisz to po podpięciu pod google pay Możesz płacić telefonem z nfc.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo