Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

źródło: IMG_8712
Pobierzźródło: comment_1613634676VoCn7LkauPco5rHiKlI4Vd
Pobierzale bazowy ten komunizm według tego co piszesz, dajcie mi to
chociaż zawieszenie babiarza to jakaś głupota dla mnie ale no cóż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ShadyTalezz: nie chcę rozczarowywać, ale po pierwszej sekundzie "świata bez własności prywatnej" ty i twoja rodzina bylibyście na bruku, a waszą byłą własność prywatną miałby teraz największy gangus z okolicy. Ta wizja jest kompletnie wyprana z minimalnego choćby zrozumienia podstaw ludzkiej natury i dynamiki społeczeństw, jest do bólu naiwna. Nie mam nic do dowolnej treści sztuki,
Komuniści postulując zniesienie własności prywatnej mówią o własności prywatnej środków produkcji a nie o własności personalnej takiej jak majtki, telefon, samochód czy mieszkanie w którym mieszkasz. Przykro mi ale nawet nie wiesz o czym
źródło: GMktHBqWcAA_tod
PobierzTwój arogancki i samopochwalny ton nie zachęca do żadnej dalszej dyskusji. Jeżeli chcesz myśleć że masz rację to nie będę cię wyprowadzał z tej iluzji, ale sam
@Ja-szczur: to jest kłamstwo i manipulacja. Oczywiście że wygłasza swoje opinie. Cytuję "...niestety.". Przecież komunizm uszczęśliwił ponad 100 mln ludzi.
Wiele można o tej analizie powiedzieć, choćby to, że jest wulgarna, ale na pewno nie naukowa. Poza tym takie określenie umniejsza jej.
Dobrze, że uciąłeś kawałek tego wywiadu w tym momencie co akurat ci pasowało XD