Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +271
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +209
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
W dodatku sam tekst tej piosenki roztacza nie tyko wizje bez religii, kraju, polityki ale też proponuje świat bez własności prywatnej co jest w stu procentach ideą komunistyczną.
Więc Babiarz mówiąc że:
raczej przytacza fakty a nie wygłasza jakieś swoje opinie
Oczywiście uśmiechnięci obrzydliwcy zadowoleni że zwalnia się każdego kto chociażby troszeczkę złamał ich lewacki przekaz.
#paryz2024 #bekazlewactwa #jesuisbabiage #bekazpo
ale bazowy ten komunizm według tego co piszesz, dajcie mi to
chociaż zawieszenie babiarza to jakaś głupota dla mnie ale no cóż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ShadyTalezz: nie chcę rozczarowywać, ale po pierwszej sekundzie "świata bez własności prywatnej" ty i twoja rodzina bylibyście na bruku, a waszą byłą własność prywatną miałby teraz największy gangus z okolicy. Ta wizja jest kompletnie wyprana z minimalnego choćby zrozumienia podstaw ludzkiej natury i dynamiki społeczeństw, jest do bólu naiwna. Nie mam nic do dowolnej treści sztuki,
Komuniści postulując zniesienie własności prywatnej mówią o własności prywatnej środków produkcji a nie o własności personalnej takiej jak majtki, telefon, samochód czy mieszkanie w którym mieszkasz. Przykro mi ale nawet nie wiesz o czym
Twój arogancki i samopochwalny ton nie zachęca do żadnej dalszej dyskusji. Jeżeli chcesz myśleć że masz rację to nie będę cię wyprowadzał z tej iluzji, ale sam
@Ja-szczur: to jest kłamstwo i manipulacja. Oczywiście że wygłasza swoje opinie. Cytuję "...niestety.". Przecież komunizm uszczęśliwił ponad 100 mln ludzi.
Wiele można o tej analizie powiedzieć, choćby to, że jest wulgarna, ale na pewno nie naukowa. Poza tym takie określenie umniejsza jej.
Dobrze, że uciąłeś kawałek tego wywiadu w tym momencie co akurat ci pasowało XD