Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim dlaczego używasz formy mnogiej , takie LUDZKIE GNIDY są w każdej płci i nie każda kobieta taka jest
Widocznie kolejny którego kręcą tanie szmaty i teraz uważa że każda taka jest
Kolejny dowód na to że dynamiczne zdradliwe karyny nie dość że mają większe wzięcie to jeszcze o wiele większy wybór niż przeciętna inteowertyczka
  • Odpowiedz
@dawbo: ta, a potem "brat" do Ciebie startuje z łapami bo mu księżniczke obraziłeś
ja nauczony doświadczeniem nigdy żadnego polskiego cucka nie ostrzege choćby to mi osobiście jego żona skakała po knadze
  • Odpowiedz
@Linnior88 zgaduję, że młoda małżonka nigdy nie dowiedziała się o naszych spotkaniach i jego próbach na powrót, no ale skoro podrywała zajętego faceta to nawet mi jej nie żal.

Ja mogę się ostatecznie cieszyć, że tak się ta historia dla mnie zakończyła - nie mój cyrk, nie moje małpy ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@zrobie_tu_porzadek_

@Linnior88 zgaduję, że młoda małżonka nigdy nie dowiedziała się o naszych spotkaniach i jego próbach na powrót, no ale skoro podrywała zajętego faceta to nawet mi jej nie żal.

Ja mogę się ostatecznie cieszyć, że tak się ta historia dla mnie zakończyła - nie mój cyrk, nie moje małpy ¯_(ツ)_/¯

Współczuję facetom takich lasek , pewnie do końca życia spokoju mieć nie będą , chociaż i tacy faceci się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

zgaduję, że młoda małżonka nigdy nie dowiedziała się o naszych spotkaniach

@zrobie_tu_porzadek_: zaraz, zaraz, czy ty właśnie przyznałaś się, że spotykałaś się z byłym po rozstaniu i który leciał tym samym na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie odpowiadaj sobie zbyt wiele, ex chciał się spotkać, porozmawiać, powspominać stare dzieje i liczył na powrót. Do tego twierdził, że ta nowa to nie to i nic z tego nie będzie. Więc nie, ja z nikim nie byłam i nie mam sobie nic do zarzucenia. Nic mu nie obiecywałam, a po kilku spotkaniach uznałam, że już nie ma powrotu do tego co było.

A to że potem się ochajtali,
  • Odpowiedz