Wpis z mikrobloga

@erebeuzet O c--j jaśnie pan nie poda ręki żeby się przywitać. Przed jaśnie pan trzeba nic pokłony i liczyć na łaskę. xD K---a, ludzie ma tym portalu naprawdę mają coś z głową, co ja tu robię xD
  • Odpowiedz
  • 43
@Nessiteras_rhombopteryx

@erebeuzet: Tyle było biadolenia że Polacy się do siebie nie uśmiechają i są zdystansowani a na zachodzie jest inaczej to teraz mamy czego chcieliśmy

Nikt na to nie biadoli z wyjątkiem ekstrawertyków co ciągle potrzebują jakiejś stymulacji.
Domyślny brak sztucznych uśmiechów w Polsce to atut a nie wada.
  • Odpowiedz
O c--j jaśnie pan nie poda ręki żeby się przywitać. Przed jaśnie pan trzeba nic pokłony i liczyć na łaskę. xD K---a, ludzie ma tym portalu naprawdę mają coś z głową, co ja tu robię xD

@Kauabang: A tam p--------z xD No i po co wyolbrzymiasz problem, mówiąc, że trzeba bić pokłony przed jaśnie panem? Tu chodzi podawanie ręki i skracanie dystansu do obcej osoby. Ok można, ale nie każdy
  • Odpowiedz
Głupie amerykanizmy.

@Variv: No chyba nie, odkąd pamiętam na przywitanie podaje się rękę, nawet mówiąc dzień dobry. Dzień dobry, czy cześć, co za różnica. Ale tu są głupie wykopizmy, z czegoś co dla normalnych ludzi jest, nomen omen normalne, tu robi się problem.
  • Odpowiedz
@Hilalum to gdybyście się spotkali z opem to byście się mogli nawzajem w------ć xD
@Kauabang skąd wiadomo że ten klient sobie chwilę wcześniej w dupie nie grzebał? Ja też nie lubię dotykać jakichś obcych parchów
  • Odpowiedz
mało co w-----a tak jak to panowanie.

@Hilalum: Ale trudno - tak się przyjęło. To mniej więcej tak samo jak z "na Ukrainie" czy "zdychającym psem." Konwencja, która nakazuje 'panować.'
Jakbyś pojechał do stanów i zaczął kazdemu tam mówic "milordzie" to też byś odstawał.
  • Odpowiedz