✨️ Obserwuj #mirkoanonim Z różnych powodów, mimo pracy na pełnym etacie, przez ostatnie 3 lata „przed wypłatą” miałem nie więcej niż 1000 złotych. Między innymi z tego powodu „ograniczyłem” randkowanie. Koleżanka z pracy stwierdzała, że kasa to przecież żaden argument i normalnie można kogoś poderwać i budować relację będąc bez grosza przy duszy.
Ta sama koleżanka, mimo zarabiania niewiele więcej niż minimalna, buduje wielki dom pod miastem bez kredytu – większość finansuje mąż i teść, część dokłada też jej ojciec.
Kobietom powinno się zabrać prawa wyborcze nie dla tego, że są głupie, tylko dla tego, że są skrajnie odrealnione, przez co większość z nich żyje w jakiejś własnej rzeczywistości, gdzie większość ICH problemów, szczególnie finansowych, rozwiązuje chłopak, mąż, ojciec, teść, kolega w ostateczności syn…
Właśnie dla tego kobiety popierają takie głupoty jak darmowe mieszkanie, wpuszczanie nielegalnych migrantów bez żadnej kontroli i limitów czy dochód podstawowy.
Tak szczerze – czy na zabraniu kobietom praw wyborczych nie zyskalibyśmy zarówno ekonomicznie, jak i społecznie? Baby w większości głosują tak, jak żyją, czyli samolubie, aspołecznie, hedonistycznie i leniwie…
@mirko_anonim: to, że ona buduje ten dom z kasy męża i ojca nie przeczy temu, że może mieć doświadczania które mówią, że można być gołodupcem i budować relacje
@mirko_anonim Cud, właśnie odkryłeś, że różne grupy społeczne głosują za tym, co dla nich najbardziej korzystne. xD To co, następnie odbieramy prawo głosu emerytom, niepełnosprawnym, urzędnikom i mundurówce też by się przydało. ¯_(ツ)_/¯
Anonim (nie OP): Kobiety mają przede wszystkim problem bo nie wiedza czym jest praca fizyczna i potem np. mówią do faceta że powinien iść do byle jakiej pracy i wszystko się naprawi XD, są oczywiście kobiety które pracują fizycznie ale one wiedzą dokładnie czym jest ciężka praca i one są normalne, wiedza jak wygląda życie na prawdę.
Anonim (nie OP): A na cholere ci kasa do randkowania? Mi przeszło wydawanie kasy czy stawianie wraz z wiekiem nastoletnim i o dziwo, im mniej wydaje na kobietę tym mam lepsze efekty
Ale to faceci sami pchają się do wyręczania kobiet, więc są sami sobie winni, dlaczego kobiety mają ponosić karę za to, że nie dano im się czegoś nauczyć?
Z różnych powodów, mimo pracy na pełnym etacie, przez ostatnie 3 lata „przed wypłatą” miałem nie więcej niż 1000 złotych. Między innymi z tego powodu „ograniczyłem” randkowanie. Koleżanka z pracy stwierdzała, że kasa to przecież żaden argument i normalnie można kogoś poderwać i budować relację będąc bez grosza przy duszy.
Ta sama koleżanka, mimo zarabiania niewiele więcej niż minimalna, buduje wielki dom pod miastem bez kredytu – większość finansuje mąż i teść, część dokłada też jej ojciec.
Kobietom powinno się zabrać prawa wyborcze nie dla tego, że są głupie, tylko dla tego, że są skrajnie odrealnione, przez co większość z nich żyje w jakiejś własnej rzeczywistości, gdzie większość ICH problemów, szczególnie finansowych, rozwiązuje chłopak, mąż, ojciec, teść, kolega w ostateczności syn…
Właśnie dla tego kobiety popierają takie głupoty jak darmowe mieszkanie, wpuszczanie nielegalnych migrantów bez żadnej kontroli i limitów czy dochód podstawowy.
Tak szczerze – czy na zabraniu kobietom praw wyborczych nie zyskalibyśmy zarówno ekonomicznie, jak i społecznie? Baby w większości głosują tak, jak żyją, czyli samolubie, aspołecznie, hedonistycznie i leniwie…
#logikarozowychpaskow #zwiazki #p0lka #pracbaza #przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
To co, następnie odbieramy prawo głosu emerytom, niepełnosprawnym, urzędnikom i mundurówce też by się przydało. ¯_(ツ)_/¯
──────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim:
Ale to faceci sami pchają się do wyręczania kobiet, więc są sami sobie winni, dlaczego kobiety mają ponosić karę za to, że nie dano im się czegoś nauczyć?