Aktywne Wpisy
Mietek66348 +16
#konfitura
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “
Każdy kto popiera konfiturę jesy chory psychicznie .. skoro chce ktoś parkować tak jak mu wygodnie jak to robi nie wy jesteście od tego ormowcy żeby karać kierowców
Chyba jeden z drugim jeszcze nie trafił na kogoś kto “nie odpuści “

pepepanpatryk +490
Możecie mówić na mnie freethinker ale jak wszedłem na ten live i zobaczyłem cała ta śmietankę influenserska i wszystkich oświeconych celebrytów to aż mnie obrzydzenie wzięło. Szczególnie Borys Szyc wzywający swoich kolegów miliarderów "rzućcie parę baniek it's just money", odkleja totalna ale ważne że syn gra w golfa a kolega jest w Australii, kumacie w Australii!
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A
Nie ma to jak j---ć państwo na podatkach rzucić ochłap na zbiórkę i już sumienie czyste.
A

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@dqdq1: tak! Czego nie rozumiesz LEWAGU?!!!!! teraz już nie można mówić o wieku LEWAGU, bo nie można i już LEWAGU. LEWAGUUUU
Próbujesz przekuć nieudolność Bidena i to że muszą go odsunąć jako plus, bo trupa nikt nie odsunął xD
wspaniały fikołek z telemarkiem
Cuda
@wazka666: Gdyby tak było to nie startowałby do kolejnych wyborów. Ostatnie dwa lata to już znęcanie się Demokratów nad starszym, niedołężnym człowiekiem, a każda krytyka tego to ruska propaganda. Nie wiem jak można nie było widzieć tego stanu przez lata, to nie jest tak, że ma problem od kilkunastu dni. Właśnie przez takie zaprzeczanie faktom mogą przegrać wybory zamiast
Inna sprawa czy faktycznie miesiąc temu demokraci głosili "wiek nie ma znaczenia"
Podmienili go, bo nie miał najmniejszych szans z Trumpem, ziomek xD
Naturalnym niestety jest, że jeden 80 latek będzie np. chodził na spacery z psem a drugiemu zostanie robienie w pieluchy.
Trump i Biden to stare dziady, ale to Trump jest w o wiele lepszej kondycji mentalnej i fizycznej.
Niezależnie
źródło: temp_file5881592344086353384
Pobierz