drogie Mirki, mam do Was jedno nietypowe #pytanie otóż mam problem ze zbieraniem rzeczy i uzbierało mi się kilkadziesiąt szczoteczek do zębów i tak się zastanawiam czy czas najwyższy je wszystkie wyrzucić
uprzedzajac pytania, wszystkie są moje, zmieniam często bo lubię jak szczoteczka jest świeża
@elukubracja_depresji: Ingo Swann miał prawdziwe zdolności zdalnego widzenia na odległość, co potwierdziła angielska wikipedia i pracował dla Projektu Stargate dla CIA. CIA potwierdziła jego dar. Jak powiedział, każdy może się tego nauczyć. Kiedy nic nie było wiadomo o szczegółach Jowisza, jego wizje zostały później potwierdzone przez sondy. Jego skuteczność wyniosła ponad 79 proc. Wiedział, co było w zamkniętych listach i księgach.
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
otóż mam problem ze zbieraniem rzeczy i uzbierało mi się kilkadziesiąt szczoteczek do zębów
i tak się zastanawiam czy czas najwyższy je wszystkie wyrzucić
uprzedzajac pytania, wszystkie są moje, zmieniam często bo lubię jak szczoteczka jest świeża
źródło: 1000020705
Pobierzco z nimi zrobić?
@DoBiedryIdeAlboNieIde: a niektóre wyglądaja jak 30 letnia miotła na warsztacie xD
Jak wspominasz szkolne wycieczki?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@DoBiedryIdeAlboNieIde: Mają rozjechane włosie, jak często to często?