Aktywne Wpisy

DomBrataAlberta +47
Na wykopie oczywiwci najwybitniejsi specjaliście twierdzą, że nie ma sensu próbować ratować dziecka bo to tylko eksperymentalny lek. Najlepiej po prostu dać zdechnąć, albo jeszcze lepiej, dobić. Zazdroszczę waszym przyszłym dzieciom. A nie, przecież tu 80% społeczności nie zamieniło nawet 3 zdań z kobietą.
#latwogang
#latwogang

ChlopoRobotnik2137 +122
Siedzę se w majtach i podkoszulce owinięty kurtką i robię pranie . Koszt to $2.75 plus suszenie $0.25 za 8 minut . Jest tu umywalka więc chętnie bym się przemył ale za dużo ludzi i kamery są ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zlomkiemprzezswiat #opierunek
#zlomkiemprzezswiat #opierunek
źródło: image_picker_96CF1EE0-3920-4E16-AD2B-E0432AA3CF85-18008-0000024F685C47A4
Pobierz

Tyle się słyszy o tym, że chłopy nie chcą się żenić, a ja mam odwrotny problem. Spotykam się od paru miesięcy z dziewczyną, ostatnio w rozmowie wyszedł temat ślubów i okazało się, że ona nie widzi w tym sensu, że niepotrzebne formalności, że można przecież być ze sobą bez papierka. Ja jednak zawsze chciałem mieć żonę, nie dziewczynę, mieć jedno nazwisko, założyć prawdziwą rodzinę. Oczywiście jesteśmy ze sobą jeszcze dość krótko, więc też nie planowałbym już teraz lecieć do niej z pierścionkiem, ale zastanawiam się, czy ona z czasem może zmienić zdanie. I czy naprawdę ogólnie nie chce ślubu czy po prostu do mnie nie jest jeszcze na tym etapie przekonana.
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
cwana bestia ta twoja baba, nawet nie wiesz co powie jakbys sie oswiadczyl, ani nawet czy na to nie czeka od ciebie, ani czy nie czeka na kogos innego...
w sumie jakbys sie oswiadczyl, nie trzeba przeciez brac slubu po, to przynajmniej bedziesz wiedzial na czym stoisz...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Zależy jeszcze w jakim wieku jesteście bo baby tak około 30stki mądrzeją (a chłopy głupieją XD)
Jeśli jej nie odpowiada taka forma to nie ma co się kłócić ani przekonywać imo.
Chyba że zrobisz tak że to ona będzie chciała formalizacji bardziej niż ty.
czy wiesz jaka dalaby odpowiedz?
to pierscionka nie mozna zwrocic do sklepu jesli odmowila?
sam nie do konca wiesz co chcesz?
Jeśli traktuje związek poważnie i obiecuje wierność, to brałbym taką. Ale trzeba się upewnić czy czasem nie