Aktywne Wpisy

mirko_anonim +714
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

kurylak +9
Czuję wypalenie zawodowe. Praca od 6:00 do „16-17”, ale po pracy trzeba być pod telefonem i pilnować i koordynować, czyli tak naprawdę pracuje do 20-22…
Oprócz tego częste pretensje. Pracuje w logistyce, zleceń przyjmują więcej niż jest to realne do wykonania i teksty kolega coś pokombinuje, coś wymyśli. Postaramy się…
Nie jest to fizyczne możliwe do wykonania. Zgłaszałem miesiąc temu, że planuje odejść. Obietnice, że będzie lepiej, że znajdą zastępstwo.
Nic
Oprócz tego częste pretensje. Pracuje w logistyce, zleceń przyjmują więcej niż jest to realne do wykonania i teksty kolega coś pokombinuje, coś wymyśli. Postaramy się…
Nie jest to fizyczne możliwe do wykonania. Zgłaszałem miesiąc temu, że planuje odejść. Obietnice, że będzie lepiej, że znajdą zastępstwo.
Nic

#zwiazki
Jestem ciekaw czy Waszym zdaniem poniższe zachowania to duże green flagi o dziewczynie (lvl 26) i znak, że dobrym pomysłem pozostanie z nią w długoterminowalym związku.
Jesteśmy razem od 3 lat i zawsze na urodziny i święta BN robi mi prezenty typu namalowanie lub wychaftowanie obrazu na którym jesteśmy, uszycie mi szalika na drutach, zrobienie mojej podobizny z gliny, pomalowanie tego i umieszczenie na takiej platformie co się kręci wraz z melodią 'happy birthday to you', nagrała dla mnie 5 piosenek, w których opisuje swoją miłość do mnie. Do tego różnego rodzaju origami na walentynki, własnoręcznie robione kartki z życzeniami.
Ja nawet jakbym chciał coś takiego zrobić to bym nie był w stanie manualnie tego wykonać także zawsze jestem pod wrażeniem. Zrobienie każdego prezentu, napisanie piosenki zajmuje jej długie godziny także to doceniam.
Szczerze wątpię, że jakaś inna dziewczyna by coś takiego dla mnie zrobiła, szczególnie w dzisiejszych czasach. Do tego jestem jej pierwszym chłopakiem i mówi o ślubie, dzieciach i zawsze byciu razem i że na 100% nie chciałaby kiedykolwiek zmienić chłopaka.
Ślubu i posiadania dzieci akurat trochę się boję ale z drugiej strony wiem, że dla niej to bardzo ważne a wraz z wiekiem było mi co raz ciężej znaleźć dziewczynę, która spełnia moje wymagania odnośnie wyglądu i charakteru także jakbym się nie zgodził to mógłbym wyjść na tym gorzej i później żałować, bo bym bardziej docenił to co straciłem. Do tego jest z dobrej, dobrze sobie radzacej rodziny i ma dobre wykształcenie a to dla mnie też ważne.
Ja lvl 29
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
To
@mirko_anonim: przeczytalem "orgiami" czyli taka idealna jednak nie jest
@Kotdog Właśnie nie jest to pasta, nie jest idealna, bo nie chodzi na siłownię ani w ogóle żadnych ćwiczeń niestety nie wykonuje także pod względem figury miewałem bliskie kontakty z kobietami, które miały lepszą.
@kabotyno Nie, że
@mirko_anonim: pierwszy raz widzę, że facetowi zależy na wykształceniu laski- i co pracuje w zawodzie wyuczonym? Jej nauka przynosi jakieś owoce pozapłacowe do domu? Większość ludzi nie pracuje w wyuczonym zawodzie ze studiów dlatego się dziwi ,że ktoś stawia takie warunki w tych czasach. No chyba, ze informatyk/lekarz/prawnik i rodziny oparte na tych zawodach się jakoś ciągną razem.
@Kotdog: tak
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
To, że chce poznać opinię osób postronnych to nie jest nic złego.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord