Wpis z mikrobloga

#p0lka Zauważyliście, że jak się jedzie samochodem to w korku jak chcesz wyjechać z ulicy podporządkowanej to nigdy kobieta cię nie wpuści? Z okularami przeciwsłonecznymi na nosie i podniesioną głową udają, że cię nie widzą, mają na ciebie totalnie w------e. Wpuści cię dopiero jakiś facet
  • 140
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bluzgajacy: potwierdzam, jak o 15 u mnie każdy wyjeżdża ze strefy kołchozów i wszyscy ładnie wpuszczają, jak widzę babę to już wiem, że ni c---a i dopiero facet za nią mnie wpuści ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przykre, ale jest praktycznie 100% szans, że tak będzie.
  • Odpowiedz
@bluzgajacy: one nie udają że cię nie widzą. One Cię nie widzą. Sa ogarnięte kobiety, które potrafią jedzic i widzą otoczenie. Ale jechałam z wieloma kobietami, które prawie pieszych rozjeżdżały bo nie widziały, że są przy drodze, więc no tego chyba nie udawały że nie widzą tylko serio nie widzialy. Nic poza drogą przed nią nie istniało
  • Odpowiedz
@bluzgajacy: Nie zgodzę się, wpuszczają mnie zarówno kobiety i mężczyźni. Jeżeli chodzi o kwestię podziękowań jak jak wpuszczę kobietę, to w większości przypadków podziękują, tak samo jak i mężczyźni- nie zauważyłem tu jakiegoś rozgraniczenia na płeć jeżeli chodzi o częstotliwość podziękowań.
  • Odpowiedz
@bluzgajacy: Coś w tym jest. Ja też nie wpuszczam facetów z podporządkowanej XD. Kiedyś miałam taką sytuację, że już milimetry dzieliły jakiegoś nabuzowanego testosteronem Piotrka od głównej, ale tak się uparłam, że go nie wpuściłam. Musiał cofać, a wówczas było to bardzo trudne w jego położeniu. Potem dopiero jakiś facet w średnim wieku z naprzeciwka go wpuścił i posłał mu takie pełne spokoju spojrzenie "No i na co ty liczyłeś...
  • Odpowiedz
@assninja: ludzie to s---------y i nie potrafią zrozumieć, że jak nie ma dla nich miejsca po drugiej stronie skrzyżowania, to mają nie wjeżdżać. Zawsze wtedy wymuszam i mam w dupie takich debili.
  • Odpowiedz
@bluzgajacy: K---a też to zauważyłem jakiś czas temu, druga sprawa jest taka, że jak się wpuści przed siebie to nawet większość nie podziękuje, od jakiegoś czasu nie wpuszczam p0lek przed siebie, niech stoją.
  • Odpowiedz