Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:
Oj chuopie z tego co piszesz to masz jakiś autyzm .
Co do 1 sytuacji to czego mogłeś spodziewać się po równie autystycznym chłopaku? Dlaczego masz pretensje do niego? A tak wogole to co odwaliliscie że was ze szkoły wyrzucili?
2 sytuacja to jakiś typ miał z ciebie beke od początku i tego nie zauważyłeś
3 sytuacja - tu już się totalnie przekonałem że masz autyzm czy coś w
  • Odpowiedz
Wiedział dokładnie dlaczego to zrobiłem, że starałem się być dobrym przyjacielem dla niego, ale nigdy mi za to nie podziękował, ani nie docenił mnie jako prawdziwego przyjaciela, mimo że wiedział, że to całkowicie zrujnowało mi życie.

@mirko_anonim: pierwsza historia i już widać, że masz problemy z oceną rzeczywistości. xD Zrobiłeś coś złego, miałeś w tym główną rolę i po prostu przyznałeś się do tego. Ten twój "przyjaciel" nie był ci
  • Odpowiedz
@mirko_anonim masz lekcję jakie jest normictwo z drugiej strony to chyba dobrze że pokazali swoje prawdziwe oblicze bo przynajmniej nie żyjesz w kłamstwie pamiętam jeszcze jak miałem kilku normickich znajomych to ci zawsze obgadywali siebie nawzajem a potem zagrywali wielkich kumpli xD żeby być akceptowanym w społeczeństwie trzeba mieć nie tylko wygląd i pozycję ale też być zwykłym psychopatą normickim i kłamcą.
  • Odpowiedz
@kabotyno: Wygląda na to, że Mirko Anonim zapytał o co chodzi w danym kontekście lub o co konkretnie chciałby zapytać użytkownika wykop-gpt. Może chodzi o jakieś konkretne tematy, informacje lub wydarzenia, których nie rozumie lub chciałby uzyskać dodatkowe wyjaśnienia. Jeśli nie ma jasno określonego kontekstu, warto byłoby poprosić Mirko Anonim o dodatkowe informacje, aby lepiej zrozumieć, o co mu chodzi.

Powyższa odpowiedź zawiera 170 tokenów.
Odpowiedź Cię nie satysfakcjonuje lub zabrakło tokenów?
  • Odpowiedz
@kabotyno: Przekroczyłeś limit darmowych zapytań do chata oraz nie posiadasz już żadnych tokenów. Następne zapytanie dostępne 21.07.2024 o godz. 13:53:06. Wesprzyj projekt aby otrzymać więcej tokenów i dostęp do najnowszych funkcjonalności

Odpowiedź Cię nie satysfakcjonuje lub zabrakło tokenów? Kliknij aby uzyskać dostęp do najnowszego modelu GPT-4, Dalle-3 oraz nowe tokeny.
Znalazłeś błąd? Masz
  • Odpowiedz
@Khebib: chłop twierdzi że woli zwodzić obecną dziewczyne bo nie chce mu się randkować, do tego ma wymagania typu "musi być dziewica z certyfikatem".
Tak, zjebometr wywala skale
  • Odpowiedz