Pierwsze wrażenia po dostaniu leków: Ja p------e, nie wierzę, że można taką ulgę poczuć. Wykupiłem receptę na 18mg Atenza i od razu przyjęta taka dawka. Po godzinie po prostu zeszło ze mnie całe napięcie i stres. Cisza w głowie . Dawno się tak dobrze nie czułem. Warto, a to dopiero najmniejsza dawka. #adhd
@RazWDupeToNieHej: A już po 4 godzinach mam trochę inne przemyślenia. Z jednej strony uspokojenie, rozluźnienie, wyciszenie głowy fajne, ale trochę takie jakby zapodać kodeinę. Czyli człowiek jest taki wolny, uspokojony niby można się skupić i myśleć normalnie, ale za bardzo nic sie nie chce. Czyli to jednak nie jest to, nie chciałbym być taki na stałe, uspokojenie takie w stronę lekkiej senności i przesady. Czyli albo lek się wkręci po
@zielony_goblin: Lipa źle się to dla mnie skończyło :( Może ze 2 dni byłem uspokojony, a potem coraz bardziej nakręcony i zeschizowany. Miałem natłoki myśli, czułem się coraz gorzej. Napędziło mi lęki, musiałem odstawić. Jutro mam konsultacje z psychiatrą i zobaczymy co dalej, ale nie jest dobrze, nie tego się spodziewałem :(
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: temp_file6417174903184616961
Pobierz