Wpis z mikrobloga

dorosłe życie jest nudne, po pracy człowiek przychodzi do domu i nie ma co robić, za dużo wolnego czasu, permanentna nuda

w młodości człowiek ma dużo energii i mało czasu, na starość mało energii i dużo czasu

#zalesie #prcabaza #samotnosc
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tetsuya: mnie tam nie nudzi. szukałbym powodów tego, jak się robi zbyt dużo rzeczy które wywołują łatwy wyrzut dopaminy to tak bywa zdaje się.

czyli ograniczać kompa i u----i.
  • Odpowiedz
@Zoyav: bardzo dziwne..to tak jak moja ostatnia ex. Też kończyła pracę biurowa przed 15 i się potrafiła nudzić a chodziła spać o 23-24. No ale ona miała dość ograniczone zainteresowania i w ogóle... Ja sobie nie wyobrażam. Jak pracuje to ZAWSZE mam za mało czasu na cokolwiek.
  • Odpowiedz
  • 0
Kiedy ostatni raz miałaś 2-3 miesiące wolnego jak za czasów młodości?

@wooster: jak byłam bezrobotna XD od marca do czerwca 2020, nudziłam się jak s-------n i przez 80 dni nie wyszłam z domu
Zoyav - > Kiedy ostatni raz miałaś 2-3 miesiące wolnego jak za czasów młodości?

@woo...

źródło: IMG_7966

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zoyav dużo bym dał, żeby mieć tyle wolnego. Codziennie bym chodził na siłownię, jeździł na rowerze, nadrabiał zaległości filmowe i growe, na pewno gdzieś pojechał na trochę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Janusz_Rekina: właśnie chciałabym jakąś pracę zdalną dodatkową, ale wszystkie oferty pracy zdalnej na jakiej trafiam to jakiś scam i wyłudzanie danych
  • Odpowiedz