Wpis z mikrobloga

@paruwczanbiedronkowy: ja mimo 35 na karku, nadal czuję się jakbym był na studiach. Trzeba się młodo czuć, to jeden z 2137 rzeczy, jakie stosują ludzie starzy, ale szczęśliwi i usatysfakcjonowani. ;]

@Influ3nD plażo proszę, ja to nadal robię XD. Ale jak nikt mnie nie widzi lub spacerujemy z różową / przyjacielem po lesie, bo już nawet mój autyzm mi mówi "miras, to już nie działa" XD.
  • Odpowiedz
@paruwczanbiedronkowy: @MajorKusiol mam 51 leveli i jestem przerażony jak to wszystko szybko zleciało, masakra, przypominam sobie dawne słowa nieżyjącej mamy jak bylem młodszy "nie kozakuj tak cwaniaczku, bo zobaczysz jak czas szybko leci" .Przesiagłbym np ze rok temu mój szczerbaty mały synek bawił się w basenie z kulkami nad morzem, a przeciez ma juz 21 lat, dziewczynę i wyprowadził się z domu xD ehh
  • Odpowiedz
@odislaw: dokładnie. Subiektywne postrzeganie wolnego czasu. Etap szkolny jest jak sr.anie, gdy ci się nie chce, ale musisz bo w miejscu gdzie idziesz, nie ma kibla. Ciągnie się to, polerujesz zad, a to leci, leci, leci... ciągnie się niemiłosiernie. 20-30 lat mija dość szybko, ale jeszcze stabilnie, a 30+... Jak tak parę razy pomyślałem o tym parę lat wcześniej, to 31, 32 i 33 urodziny minęły mi jak 1 rok
  • Odpowiedz
Przesiagłbym np ze rok temu mój szczerbaty mały synek bawił się w basenie z kulkami nad morzem, a przeciez ma juz 21 lat, dziewczynę i wyprowadził się z domu

@odislaw: Jedno nie wyklucza drugiego. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@odislaw: uważasz że prawda jest, że jak w życiu nie ma przywracających grunt pod nogami i wymuszających nowe odnalezienie sposobu funkcjonowania i dających wyzwania zmian - tak jak wtedy gdy wszystko było nowe i było się dzieckiem - to mówisz że zaczyna się żyć przyzwyczajeniem i ułuda poczucia ulatywania czasu zaczyna występować bo nie żyjesz nim tylko w nim?
Możliwe. Weź kredyt, zmień pracę, zrób dzieci, nie wymagaj za dużo
  • Odpowiedz
Etap szkolny jest jak sr.anie, gdy ci się nie chce, ale musisz bo w miejscu gdzie idziesz, nie ma kibla.

@MajorKusiol: urzekło mnie to porównanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pamiętam jak w podstawówce po skończeniu 3 klasy ktoś powiedział że minęła połowa. Byłem załamany, że te całe 3 lata to dopiero połowa.
Teraz jak patrzę na zdjecia sprzed 3 lat to się wydaje jakby chwilę temu
  • Odpowiedz
@odislaw: ja dopiero 31lvl, a już wiem, że nawet jeżeli nie złapie mnie jakaś choroba to życie i tak mignie raz dwa. Mamy najbardziej rozbudowane mózgi na Ziemi, które w dodatku dają nam świadomość. Dlaczego ewolucja tak z nami poleciała w uja i nie da się nią trochę dłużej nacieszyć, szkoda tak zostawić cały ten świat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
urzekło mnie to porównanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@NieBendePrasowac: trudno o bardziej zrozumiałe, którego nie trzeba tłumaczyć :P. A chyba każdy miał sytuację, że wytaczał potwora i potem 15 minut polerował dupę albo raz strzelił, podtarł się 2 razy (trzeci dla 100% pewności) i yolo.

Pamiętam jak w podstawówce po skończeniu 3 klasy ktoś powiedział że minęła połowa. Byłem załamany, że te całe 3 lata to
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: Mając 8 lat w podstawówce w trzeciej klasie jeden rok to dla ciebie 1/8 całego życia, mając 50 lat 1 rok to już tylko 1/50 dlatego tak to z--------a.
  • Odpowiedz