Aktywne Wpisy

StaryWedrowiec +192
DoktorMorela +7
Spotkałem sie na grilla ze znajomymi i chyba na wykopie siedzą życiowe porażki i niedojdy.
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś

źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Według waszej logiki to wystarczy się przestraszyc i już można kogoś odstrzelic na ulicy.
Dobrze wiedział, że ta kobieta nie stanowi dla niego zagrożenia i miał inne metody na jej zatrzymanie niż po prostu odstrzelenie z zimną krwią.
To nie kwestia prawa, ale moralności i cywilizacji.
Fajny tez widzialem filmik jak jakis dindunofing wyciagnal lapy zeby jakiemus mundurowemu miotacz gazu zabrac. To bylo piekne co sie stalo potem :D
Jak mozna nie miec podstawowego instynktu samozachowawczego?
@Clefairy: chłopie to nie gta, jak 1,5tonowy samochód zaczyna z---------ć w twoją stronę to nie stracisz hit pointsów tylko zdrowie albo życie. Chłop z boku dość wyraźnie jej mówił aby wysiadła z samochodu.
@gorzki99 też mnie to zastanawia
@wicherq ale co ja? xD
Czy ten zapierdlaajacy samochód z tego nagrania jest teraz z tobą w pokoju?
źródło: image
PobierzJeden z psycholi kazał jej w--------ć, a następny szarpie za klamkę - każdy normalny człowiek może w takiej sytuacji spanikować.
Kara za to nie powinna byc śmierć.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Clefairy: ja nie wiem co ona chciała i domniemam że ty też, prawnie wszystko wygląda ok