Wpis z mikrobloga

#bieganie #spermiarzalert

Jestem na fejsbukowej grupce dla biegaczy. Takie nic specjalnego, ludzie wrzucają statsy z biegów, opisują swoją historię, pytają o porady wszelakie.

Post mężczyzny, który napisze "rzuciłem p-------y, a-----l 3 lata temu w wieku 40 lat, dzisiaj przebiegłem swój pierwszy maraton (nawet z dobrym czasem w okolicach 4 godzin), jestem super szczęśliwy!" mają po 20 lajków.

Post kobiet z treningów, ale ze zdjęciami w leginsach, czy w topie sportowym - 700 lajków xD

Żeby nie było, kobiety po prostu tak biegają, to ich normalny strój i podzielenie się relacją z treningu też jest fajne. Po prostu beka z typów, którzy zobaczą ciut więcej ciała kobiety, to włącza im się knur mode xD Nie mam pytań co do tego jak p------e jest spermiarstwo xD

No i jak się domyślacie, w lajkach przewijają się Araby i Hindusi, sekcji komentarzy dla zdrowia psychicznego nie rozwijam xD
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Po prostu beka z typów, którzy zobaczą ciut więcej ciała kobiety, to włącza im się knur mode xD Nie mam pytań co do tego jak p------e jest spermiarstwo xD

@LebronAntetokounmpo: tymczasem ja, ktorego wiekszosc tras biegowych wiedzie kolo akademikow medycznej, farmacji, akademi wych fiz i przyrodniczego ¯\(ツ)/¯
PurpleHaze - >Po prostu beka z typów, którzy zobaczą ciut więcej ciała kobiety, to wł...

źródło: 1000013696

Pobierz
  • Odpowiedz