Aktywne Wpisy
Trabancik +704
Dziwne czasy żeby zamiast zastanawiać się czemu coś jest słabe i jak poprawić produkt, to mówi się że to wina konsumentów że coś się nie sprzedało XD
#bekazlewakow #heheszki
#bekazlewakow #heheszki
LilaRogue +12
Hej, orientujecie się, czy istnieje jakaś książka/internetowy poradnik/cokolwiek, który zbiera wszystkie najważniejsze informacje dla przyszłych ojców? Z niebieskim staramy się o potomstwo i nie ma on pojęcia o dzieciach ( ͡° ͜ʖ ͡°) chodzi mi o takie rzeczy, jak wszelkie formalności po narodzinach, w trakcie dorastania (szkoła etc.), kwestie wychowania, na co zwracać szczególną uwagę, jak się zachowywać, jakie zabawy stosować na jakich etapach, co zabezpieczyć w domu
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza wyborcom - prawie bezpośrednio po wybrach to jeszcze w tym kraju nie było.
#nieruchomosci #polityka
To jeszcze sporo przed Tobą ( ͡º ͜ʖ͡º)
@GARN: bo muszą j---ć u janusza żeby mieli za co opłacić za wynajem u innego janusza
Następni w kolejce imigranci, gdzie będzie jeszcze większe oburzenie społeczne i to na skale całego kraju, a i tak nawpuszczają tu dzikusów i będziemy mieli jeszcze jeden problem wewnętrzny
@GARN: bo żyjemy w polsce a p0laka można j---ć
@mickpl: Z całym szacunkiem ale chyba nie obserwowałeś polityki I i II rządu Tuska oraz po przejęciu prezydentury przez Komorowskiego w 2010. Być może byłeś młodszy, uczyłeś się, nie wiem ale co rusz zrywano obietnice, rzucano kłody pod nogi śmiejąc się ludziom prosto w ryj.
Ja jestem do tego przyzwyczajona. Wy się dopiero przekonacie