Aktywne Wpisy

maikeleleq +19
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@Davn: ekstremistyczne lewactwo to nie wąska grupa ludzi tylko większość wyborcza obecnie
Czy gdyby nie internet, znalbys chociaż jedną osobę transseksualna, albo chociaż taka która zwraca uwagę na zaimki?
Większość ludzi ma w------e na problemy 0.1% społeczeństwa i chce po prostu normalnie żyć. Padles ofiarą propagandy i szczucia
-> zaobserwuj rozpadający się świat w wyniku neoliberalnej polityki i późnego kapitalizmu
-> komuniści zamknąć ryja
najbardziej przeprany umysł aktualnie to umysł prawakoida/libtarda... chłopcze komunizmu nie ma od 30stu lat, a od jeszcze dawniej nie ma żadnego wpływu na politykę Europy, nigdy na politykę USA - tam nie ma nawet lewicy; powiedz mi chociaż jedną rzecz, którą przepchano wg ciebie, która jest zgodna z ideologią komunizmu (zostawiam wielki obszar
@Davn: I ty mówszi o wyjściu z piwnicy? xDDDD cała popkultura jest skupiona na tym 0.1% społeczeństwa a to dopiero wierzchołek normalizowania zaburzeń psychicznych.
Jakby większość "miała w------e i chciała normalnie żyć" to by ekstremistyczno-lewackie partie nie dochodziły do władzy w całej europie, a netflix czy disney nie sprzedwałby woke-kultury która przynosi miliardowe zyski bo ma
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@KochanekAdmina: Chryste Panie...
W wyniku zamachu na Trumpa najwyraźniej ucierpiało nie tylko jego ucho, a także mózgi co po niektórych "nie ekstremistycznych" prawicowców.
źródło: 1000006321
Pobierz@TJ_Laser: dostosowywuje się do narracji komunistów że nie ma prawicy jest tylko skrajna prawica, kiedy tak naprawdę lewactwo jest właściwie dzisiaj w 100% ekstremistyczne nawet na Polskim podwórku.
@KochanekAdmina: Tak serio, kiedy Ci się tak wajcha przestawiła?