Aktywne Wpisy

marek2092 +106
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz
kankes +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#s--s #pytanie
Gdzie poznać #rozowepaski które będą chętne, by nie golić się na zero w okolicach intymnych? To serio frustrujące. Nie wymagam żadnego buszu z lokami ale po prostu chciałbym poznać dziewczynę, która nie krzywi się na myśl o trójkącie czy pasku. Zawsze gdy jest safe space na taką rozmowę to jest neg i hasło o higienie, co jest bzdurą. Pytam je co myją częściej - okolice intymne czy włosy na głowie. Ale to i tak bez sensu bo dzisiejsze ok. 22-24 latki mają wbite, że tam to się laser najlepiej robi za 3k i w ogóle trzeba wyglądać jak dziecko. Dla mnie lekkie włoski w tym miejscu, to kobiecość i dojrzałośc.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
10 lat razem, a mamy po 28 lat.
Serio wszystkie laski teraz się golą na zero?
A tak to, wygolone, pachną tylko perfumami, wiążą się z nieodpowiednimi typami, a potem w szoku, dlaczego tak się dzieje, a nie tak jak by chciały.
A to, że laski same sobie robią kuku, doprowadzając do infekcji miejsc intymnych, przez to, że się nie
@mirko_anonim: a co to za idiotyczne porównanie? Na skórze głowy i w okolicach intymnych (też pachach) masz zupełnie różne rodzaje gruczołów potowych (odpowiednio ekrynowe i apokrynowe). Te na głowie wydzielają praktycznie samą wodę. A po drugie, głowę też przez większość doby masz ubraną w majtki i spodnie, które