Wpis z mikrobloga

Pytanko, gram samurajem ulepszyłem sobie uchigatane do +6 i zadaje ona tam jakieś określone dmg i ma krwawienie 45 , dlaczego jeśli dodam do niej popiół wojny związany z krwawieniem krwawienie wzrasta do 60 ale atak główny spada? Lepiej dodać ten popiół i mieć więcej krwawienia a mniejszy dmg czy nie dodawać? Przy okazji pytanie skąd zdobyć kamienie kowalskie (3) żeby ulepszać powyżej +6 ? #eldenring #gry #fromsoftware
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No to jakos bardzo bym sie upgradami nie przejmowal, moim zdaniem przechodzenie "po bozemu" z materialami, bronmi, czarami itp ktore sie zdobywa z lokacji przechodzac je po kolei jest bardzo spoko i nie mialem tak poczucia ze musze dofarmic, cos dozbierac itp
  • Odpowiedz
  • 1
@3mortis: no ulepszyłem sobie ta katanę do +6 i mam zamiar dosyć długo z nią pograć póki nie znajdę jakiejś lepszej nie wiem czy dobrze robię :D
  • Odpowiedz
@needer: Uchi to jedna z najlepszych broni w grze. Jestem w szoku, że dali ją jako startową. Nie mówiąc już o jej ash of war, które jest bardzo mocne. Podsumowując, nie ważne na co się zdecydujesz Uchi tak czy siak będzie dobrą bronią
  • Odpowiedz