Wpis z mikrobloga

"Miód techniczny" cokolwiek to jest, pojawił się na polskim rynku. I to mnie nie rusza, bo wychodzę z założenia, że skoro się pojawił to znaczy, że ktoś go kupił, jest popyt, jest podaż.
Ja mam zawsze prawdziwy miód (cukru nie potrzebuję, ale jakoś drożdże trzeba wspomóc) od prawdziwych pszczół, nigdy nie kupuję w marketach (bo nie mam pewności, co kupuję). A Wy Mirki, gdzie kupujecie?

#miod #pszczelarstwo #pszczoly #polska
T.....r - "Miód techniczny" cokolwiek to jest, pojawił się na polskim rynku. I to mni...

źródło: temp_file2926195289527314606

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TWezmyr miód to glukoza, fruktoza, odrobina białka i parę innych rzeczy, ale po obróbce cieplnej nie ma już innej wartości niż ta kaloryczna i smakowa.
  • Odpowiedz