Aktywne Wpisy
Kojaan +35
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Ildealfons +1
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: 1000018914
Pobierz@Zazeraxim: https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fimg2.dmty.pl%2Fuploads%2F202106%2F1624953074_zb337q_600.jpg&f=1&nofb=1&ipt=7452cda47f824f0209c38cb224303a7296777569f7dbad445ee6848db8c7e66e&ipo=images
@Efeljot: mówisz o tym że głównie TD ale też dwóch geniuszy z PO się wychyliło przy głosowaniu ws. aborcji i nie przeszła, i to jest powód by wyśmiewać koalicję?
A jak głosowała konfa XD nie to że tego od nich oczekuję, bo wiadomo jaka to partia, ale jeśli wyśmiewasz PO za to samo to hm.
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj to samo. Sami tak wyglądają więc oskarżą się partię rządzącą o to co samemu się reprezentuje.
Najwidoczniej ten memik musiał ich bardzo boleć skoro przerobili go na taki bezbek
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZabawne są konfederuskie prymitywy, które teraz kozaczą, a jak aresztowany zaraz będzie kolejny pisowski bandyta, to będziecie jęczeć coś o więźniach politycznych i chodzić na żałosne protesty pod zakład karny xd
Haaaa tfu na konfederuskie mordy :)
Dla lewicy każdy kto jest w centrum to nazista albo rusofil. Nawet Karoluk, zdeklarowany lewak obrywal mocno na X bo wygłosił jakiś centrowy pogląd.
Taki obraz wasz