Aktywne Wpisy

astralkowa +111
Pamiętam jak ostatnio stałam na przejściu na czerwonym i nic nie jechało, więc część ludzi zaczęła przechodzić. Sama się wahałam, ale potem przypomniałam sobie tekst, że "upadek społeczeństwa zaczyna się od upadku jednostki" i grzecznie poczekałam na zielone xD
#heheszki #przemyslenia #truestory
#heheszki #przemyslenia #truestory
Mariuszzuk +53
źródło: 1000015163
Pobierz

![[AKTUALIZACJA] Chat Control politycy znów chcą czytać nasze prywatne wiadomości](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fc48c0ce38341877ca018285e053a5f6d5ae28a42b66c8093f27080bd6ac030c,q80.jpg)
źródło: Gniazdownicy w domu z rodzicami
PobierzxD
Kiedyś w każdym powiatowym były biurowce i kilka fabryk a w każdej gminie GS i piekarnia. Teraz wszystko przeszło do wojewódzkich
@KapitanONeil: rozumiem, że Balcerowicz działa na całym świecie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coś w tym jest, że powinna być jedna władza w domu. Jak mieszkasz na swoim, to masz poczucie, że Ty rządzisz, panują Twoje zasady.
Jak mieszkasz z rodzicami, to jakkolwiek mili i kochani nie są, dojdzie do jakichś tarć i dostosowywania się do ich zasad.
@Czekolatka: coś takiego właśnie kupiłem i zajebiście się mieszka w 2 w takim ;)
Mam dziewczynę w pracy która mieszka z chłopakiem i jego rodzicami w domu na wsi i jest zadowolona, więc czasem to może działać, ja jednak wolę mniejsze mieszkanie niż nawet i 500m u kogoś.