Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +215
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

Co nie zmienia faktu że jest pustym workiem z kośćmi i wydmuszka na szczycie.
I wielkiemu gadaniu, że z-----e alanika i sequento, a jak dostał na p---e na kanapie to nawet nie wstał XDDD
Niestety lizaka kochają normiki i połowa tagu która przyszła za sprawą boxdela itd
Tylko czesto rzeczywistość się potem nie zgrywa z słowami. Nie trzeba zakładać, że każdy kłamie, ale polecam trochę scepcytyzmu jeśli kogoś nie znamy
Też to zauważyłem. Żeby p-------ć masę trzeba mieć trochę charakteru. Żeby powiedzieć babie stop i zachować swoją godność kosztem cipy też trzeba mieć trochę charakteru. Żeby zrobić dobry trening sztuk walk też trzeba mieć trochę charakteru. Po walce z Sequento można się domyśleć jak te jego treningi latami, teraz po 2 dziennie podobno, wyglądały. Przyjazne pykanie się z kolegami,
https://youtu.be/bSXAj21YGHg?si=vt1AhLbP8a-vIYVe&t=263
@ZanZani: nie żeby coś ale pokaż mi fragment w którym on tak mówi. kompletnie nie interesuje mnie reszta, chce tylko potwierdzenie, że tak twierdził bo dla mnie on od zawsze ja za to j---ł.