Wpis z mikrobloga

@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: na zalando widziałem takie od even&odd czy coś takiego za 35 zł, sam w croppie kupiłem za 60 zł bo mi były potrzebne na szybko. Najlepiej wejść na Vinted, ludzie często sprzedają nówki kupione na aliexpress bo wzięli za małe/duże i można wyłapać za ok. 30 zł właśnie, tylko trzeba o wymiary zapytać
  • Odpowiedz
trochę jak yeezy slide

@ZdeformowanyKreciRyj: Ma rację. @cutecatboy To nie ''skośni bracia'' wymyślili a adidas razem z Kanye nawet nike na fali popularności tych klapek zrobiło swój bliźniaczy model jak zobaczyli jaką to ma popularność. Co najwyżej wszystko w sieciówkach, aliexpress i tak dalej bardzo mocną inspiracją tymi yeezy.
  • Odpowiedz
ale że co, w sensie teraz każde unibody klapki z EVA to będą klony yeezy slidesów?

@cutecatboy: Dokładnie, właśnie tak jest. Te wszystkie ''klony'' nazwijmy to roboczo powstały na fali popularności yezusków.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: co do zasady rzeczywiście może być tak jak mówisz, ale założyłem, że opowi nie chodziło o taki ogólny trend tworzenia unibody klapków z EVA, a o ten konkretny design klapka co na zdjęciu, mam jedną parę i nikt by ich nigdy nie pomylił z yeezysami
  • Odpowiedz
co do zasady rzeczywiście może być tak jak mówisz, ale założyłem, że opowi nie chodziło o taki ogólny trend tworzenia unibody klapków z EVA, a o ten konkretny design klapka co na zdjęciu, mam jedną parę i nikt by ich nigdy nie pomylił z yeezysami

@cutecatboy: Wiadomo, że nikt nie pomyliłby ich z yezuskami oryginalnymi, ale to też jest kwestia tego, że oni muszą tak robić żeby to sprzedawać bez
  • Odpowiedz