✨️ Obserwuj #mirkoanonim Studiujące mirki. Czy kierunek psychologa i zdobycie licencjata, a później magistra jest trudne? Nie mam konta i nie mam jak napisać tego wpisu, a chciałbym poznać opinie tutejszych
@mirko_anonim: wystarczy, że nie będziesz wiedział czy jesteś kobietą, mężczyzną czy osobą taboretową i dalej już pójdzie z górki ( ͡°͜ʖ͡°) byle opłacić na wyżej prywatnej szkole psychologii czesne i za kilka lat gotowe
✨️ Autor wpisu (OP): A no coś mi dzwoni teraz, że kojarze, że licencjatu tam nie ma tylko magister I i II stopnia i popełniłem błąd pisząc o licencjacjacie xD w każdym razie czy te stopnie są trudne do ogarnięcia? ( ͡°͜ʖ͡°)
Anonim (nie OP): Podejrzewam, że trzeba się tam wiele uczyć na pamięć, na pewno nie są to proste studia,ale matmy to tam nie ma, więc idź jeśli lubisz się uczyć i to czujesz.
Anonim (nie OP): Są studia licencjackie, ale nie możesz się po nich tytułować psychologiem po prostu (ani otwierać gabinetu) - trzeba mieć do tego magistra.
#sct #krakow ludziom którzy nie widzą problemu ani dyskryminacji w strefie czystego transportu i sprowadzają problem do sebka w starym dieslu szkoda cokolwiek tłumaczyć, widać że jest tam za mało komórek pojąć problem który ich nie dotyczy bezpośrednio
Studiujące mirki. Czy kierunek psychologa i zdobycie licencjata, a później magistra jest trudne? Nie mam konta i nie mam jak napisać tego wpisu, a chciałbym poznać opinie tutejszych
#studbaza #studia #nauka #pytanie #psychologia #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje:
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────