Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Studiujące mirki. Czy kierunek psychologa i zdobycie licencjata, a później magistra jest trudne? Nie mam konta i nie mam jak napisać tego wpisu, a chciałbym poznać opinie tutejszych

#studbaza #studia #nauka #pytanie #psychologia #kiciochpyta

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: wystarczy, że nie będziesz wiedział czy jesteś kobietą, mężczyzną czy osobą taboretową i dalej już pójdzie z górki ( ͡° ͜ʖ ͡°) byle opłacić na wyżej prywatnej szkole psychologii czesne i za kilka lat gotowe
  • Odpowiedz
To zależy. Głównie jest teoria, więc trzeba zakuć na pamięć. Z matematycznych rzeczy to statystyka, ale też do ogarnięcia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ma licencjatu z psychologii, to są studia jednolite magisterskie pięcioletnie, czyli takie, gdzie musisz poświęcić 5 lat, tak samo jak medycyna czy prawo, aby w pełni osiągnąć efekty kształcenia(można osiągnąć je odrobinę wcześniej w pewnych wyjątkach). trudno jest napisać co jest trudne dla ciebie i jak to się przekłada na studia. ogólnie to statystyka chyba sprawia największe kłopoty. a tak o, to trudno przewidzieć, bo to chyba zależy
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): A no coś mi dzwoni teraz, że kojarze, że licencjatu tam nie ma tylko magister I i II stopnia i popełniłem błąd pisząc o licencjacjacie xD w każdym razie czy te stopnie są trudne do ogarnięcia?
( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje:
  • Odpowiedz