Wpis z mikrobloga

#patologia
To okno overtona przesuwa się tak szybko ze za chwile w sniadaniowkach gwiazdami będą osoby uprawiające wszelaka patologie,debile z famemma, prostytutki z of,p---o czy nawet z ulicy, jak ten brudnopis z zaburzeniami poniżej, promocja czegoś takiego to niszczenie naszego dorobku kultury
OdcienZieleni - #patologia 
To okno overtona przesuwa się tak szybko ze za chwile w s...

źródło: temp_file7678775790148317143

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OdcienZieleni:
Przesuwanie norm społecznych, normalizowanie patologii i dewiacji, promowanie ku$%estwa. Ja już od dawna piszę o tym, że globaliści chcą zarazić satanizmem ateistycznym całe społeczeństwo, to na reddicie ze mnie szydzą XD
  • Odpowiedz
@OdcienZieleni: Ciekawie co się będzie działo z takimi ludźmi za 10,15, 20 lat - tego typu skrajności to pewnie samobój, ale coraz częściej w mediach przewijają się wywiady z jakimiś mniej skrajnymi aktorami i aktorkami p---o, które tworzą "normalny" kontent na tych stronach, ale ze swoimi twarzami i brakiem dyskrecji.

I wszystkie takie wywiady mówią, że to normalna sprawa, że się nie wstydzą, że akceptują i tego typu banały, ale
  • Odpowiedz
@OdcienZieleni: i tak właśnie będzie kochani, to jest symbol zmian społecznych jakie następują, podczas gdy zgniłe społeczeństwo zachodu wymiera a zastępuje je naród zakotwiczony w prawdziwych wartościach (nie mam tu oczywiście na myśli polaków wyznających popka i jakąś zwynaturzoną formę nacjonalizmu uosobioną przez brauna i innych faszystów)
  • Odpowiedz
To okno overtona przesuwa się tak szybko ze za chwile w sniadaniowkach gwiazdami będą osoby uprawiające wszelaka patologie,debile z famemma, prostytutki z of,p---o czy nawet z ulicy

@OdcienZieleni: Po prostu telewizja z opóźnieniem zaczyna pokazywać to, co zdobywa popularność w internecie od lat. Zdziwiony jesteś, jakbyś w TV pierwszy raz to zobaczył, a na wykopie takie treści nie byłyby najpopularniejszymi tagami.
  • Odpowiedz
ci globaliści mają swoją nazwę żydzi.

@Wight:
mi się wydaje, że nie Żydzi rządzą światem tylko pieniądze, a że wielu Żydów to miliarderzy to są wśród nich i Żydzi. Samo rozparcelowanie świata ukazane po wybuchu wojny na Ukrainie pokazuje, że świat nie należy do jednego narodu
  • Odpowiedz
@_gabriel: black rock i reszta z wielkiej czwórki należy do żydów, stacje telewizyjne, największe corpo to żydzi. Tereny na Ukrainie to ogromne pola należące do koncernów należących do żydów. Banki i tak dalej.... To nie teoria spiskowa. Żydzi zwyczajnie mają smykałkę do interesów to fakt, drugi fakt, że chcą rządzić za wszelką cenę i uważają siebie za naród wybrany i lepszych od innych to rasiści i ksenofobi pierwszego sortu.
  • Odpowiedz