Czy jest możliwe zapłodnienie podczas seksu w prezerwatywie gdy nie doszło do jej pęknięcia, ani się nie zsunęła? Czy możliwe są jakieś mikro uszkodzenia nie widziane gołym okiem? Ex mi napisała, że jest ze mną w ciąży, zrobiła test, ale nie mogę w to uwierzyć
@xXxPu55ySl4y3RXxX: ech ludzie ruchają się bez gumy i mimo szczerych chęci nie mogą "uzyskać" zapłodnienia, a ten raz w gumie i cyk, ciąża. Ja nic nie sugeruję jbc, ale jak już wcześniej ludzie pisali - zbieraj na testy DNA.
@xXxPu55ySl4y3RXxX: Moja historia: jako nastolatek spotykałem się dziewczyną, często bywało tak, że zanim doszło do stosunku, to czekaliśmy aż jej rodzice pójdą spać (spali w pokoju obok). W międzyczasie był petting itp., bydlak ślinił się niemiłosiernie. Przy kiepskim oświetleniu często zakładałem gumkę odwrotnie tzn. pchałem nie z tej strony (wiecie o co chodzie). Jak się orientowałem, ze to "lewa strona" zakładałem gumkę dobrze i wkładałem mokrego od preejakulatu. Także ten....
@xXxPu55ySl4y3RXxX: w szpitalu, w sali z moją żoną była babka, co zaszła w ciążę mimo antykoncepcji doustnej i p----------y, tak przynajmniej powiedziała. Także szanse są, ale bardzo niewielkie
@xXxPu55ySl4y3RXxX: Niby jest możliwe, pozatym jakaś wspólna kąpiel po stosunku itp. Szanse są małe ale to nigdy nie jest zerojedynkowa sprawa. Tak jak ci piszą inni, zrób test, nie oskarżaj jeszcze ale przynajmniej będziesz w stanie świadomie podjąć decyzję, która będzie miała bezpośredni wpływ na resztę twojego życia.
@xXxPu55ySl4y3RXxX: mogła przebić szpilka gumę. I teraz idź do ginekologa z nią aby określił ile plód ma dni oraz zaraz po urodzenie NIE UZNAWAJ OJCOSTWA i zrób test DNA
@empee: pierwsze skojarzenie ( ͡°͜ʖ͡°) Swoją drogą, od tamtego czasu skuteczność prezerwatyw znacznie się poprawiła, tym bardziej op powinien to zweryfikować.
@Shuwaks: KIedyś były dokładne statystyki i od 96%-98,9% kobiet stosujące poprawnie p----------y zachodziły w ciąże. Czyli przez cały rok obcowały a nie jeden stosunek. Te kilka procent to właśnie jakieś pęknięcie i zsunięcie. Bez tego szanse są 1:1000000 no chyba że przy zakładaniu pomyliłeś stronę i jakoś Ci się zabrudziła to szanse są też jak 1:1000.
@Thorrand jak w jakikolwiek sposób wprowadzisz nasienie do pochwy, to jakaś minimalna szansa na ciąże jest. Mój brat się tak trzeciego dziecka dorobił. On to nazywa niepokalanym poczęcie, bo s--s uprawiali ale w pełni zabezpieczeni i bez awarii. Testów nie robił, ale syn podobny do niego.
jak w jakikolwiek sposób wprowadzisz nasienie do pochwy, to jakaś minimalna szansa na ciąże jest. Mój brat się tak trzeciego dziecka dorobił. On to nazywa niepokalanym poczęcie, bo s--s uprawiali ale w pełni zabezpieczeni i bez awarii. Testów nie robił, ale syn podobny do niego.
#ciaza #s--s
Ja nic nie sugeruję jbc, ale jak już wcześniej ludzie pisali - zbieraj na testy DNA.
Moja historia: jako nastolatek spotykałem się dziewczyną, często bywało tak, że zanim doszło do stosunku, to czekaliśmy aż jej rodzice pójdą spać (spali w pokoju obok). W międzyczasie był petting itp., bydlak ślinił się niemiłosiernie. Przy kiepskim oświetleniu często zakładałem gumkę odwrotnie tzn. pchałem nie z tej strony (wiecie o co chodzie). Jak się orientowałem, ze to "lewa strona" zakładałem gumkę dobrze i wkładałem mokrego od preejakulatu. Także ten....
@xXxPu55ySl4y3RXxX: w szpitalu, w sali z moją żoną była babka, co zaszła w ciążę mimo antykoncepcji doustnej i p----------y, tak przynajmniej powiedziała. Także szanse są, ale bardzo niewielkie
@zasadzka01:
Wydaję mi się, że to tak nie działa xD
Pewnie baba trolluje OPa, robi mu prank albo OP trolluje nas. Jeśli mówi prawdę, to niemożliwe jest coś takiego :)
@zasadzka01:
Brat kłamie xd
Poczytaj trochę o tym to zobaczysz, że to nawet nie jest lotto... tylko, że wyjdziesz na zewnątrz i p--------e Cię