Aktywne Wpisy

Salido +359
Minął 24. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
107 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
110 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
107 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
110 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-9
Pobierz
goferek +445

Typ bronił książki bo coś tam o niej słyszał i doznał szoku, że takie rzeczy się w książce #!$%@?ą XD
Książkę można streścić w paru hasłach , myśl pozytywnie, wizualizuj sukces to sam do ciebie przyjdzie bez wysiłku, złe myśli zatruwają.
Jeśli chodzi o anegdoty zawarte w tym dziele to najbardziej rozbrajał mnie wspomniany rak ale też sukces polegający na wizualizowaniu sobie samochodu dzięki czemu na drugi dzień ktoś z twojej rodziny umrze i odziedziczysz super brykę xD.
Ogólnie większość rzeczy w tej książce polega na tym:
Jest problem - przychodzi Josep i daje karteczkę z mantrą - gość #!$%@? mantrę tydzień/dwa tygodnie - problem magicznie znika
Tam nie ma mowy o pracy, doskonaleniu siebie czy działaniu. Po prostu pomyśl, że masz samochód a umrze ci ciotka i ci go da xD
Podsumowując, swój egzemplarz kupiłem za 15 zł na przecenie w empiku, uważam, że i tak przepłaciłem o jakieś 5 zł. Stanowcza zbyt przeceniana publikacja, z powodów już wspomnianych, mało kto czyta ale inni mówią, że wybitna więc ja też tak powiem by nie uznali mnie za wyrzutka.
#sebcel #frajerzyzmlm #coaching #mlm #ksiazki
źródło: potega-podswiadomosci-b-iext146777728
Pobierzźródło: jak-mniej-myslec-dla-analizujacych-bez-konca-i-wysoko-wrazliwych-b-iext153050490
Pobierzźródło: fa
PobierzMylisz się, przepłaciłeś 15 zł. O stracie czasu na lekturę tego guwna nie wspominam.
pamiętaj, że sam papier ma jeszcze wartość xD plus może służyć za rozpałkę piecu
@harold97: ta książka byłaby ekstremalnie krindżowa nawet bez takich sugestii
źródło: temp_file928948878879947059
PobierzKsiążkę można streścić w zdaniu: ze złym nastawieniem nic Ci się nie uda, nie powinieneś zakładać przegranej na starcie, dobre nastawienie potrafi pomóc
Co do samego raka - nie pamiętam jak to autor opisał, ale były nie jedne badania na pacjentach onkologicznych nie do odratowania i Ci objęci pomocą i bliskimi, którzy byli szczęśliwsi dłużej żyli (coś zamiast 6-12msc to 12-18msc). Od samego