Aktywne Wpisy

Afrobiker +133
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

piotrek_18_89 +11
#dzieci #szkola #rodzicielstwo
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem
Chciałem zaprosić do dyskusji na temat samodzielnego chodzenia do szkoły dzieci.
Dla namalowania tła przedstawię swoją sytuację. Mieszkam w średniej wielkości mieści, szkołę widzę z okna mieszkania. Żona pracuje zdalnie z domu.
Zacząłem

źródło: image
Pobierz@mirko_anonim: Jak widać bycie lekarzem wystarczy, żeby się dorobić samochodu i mieszkania, ale już nie wystarczy, żeby ogarnąć paru prostych faktów:
- większość ludzi na tinderze jest w związkach i zwłaszcza baby są tam tylko po to, aby podbuidować sobie ego patrząc jak faceci lajkują i piszą,
- to jest aplikacja zorientowana na wygląd, jak nie wyglądasz jak model, to
Nikogo nie obchodzi czy ktoś jest prawnikiem, lekarzem czy [wpisz cokolwiek]. Liczy się wygląd, sława, pieniądz.
zwyczajnie OP myśli że mamy lata 90 i to że ma dobre zarobki (ale i tak nie wystarczające na 1/10 życia jak z insta) zapewni mu młodą i atrakcyjną laskę do związku co będzie kochać i robić maślane