Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Przecież wszędzie są jakieś plusy i minusy. Te twoje niektore argumenty to chyba efekt zbytniego czytania wykopu, onetu albo oglądania tvnu? Opuść swoją bańkę, wyjedź poza granicę Polski a okaże się, że nie jest tu wcale tak źle. Jak masz pieniądze, zeby sobie życ na luzie to jest fajnie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w Polsce jedynym minusem są słabe zarobki.
Gdy masz hajs i mieszkasz w PL jest to naprawdopodobniej obecnie najlepszy kraj na świecie.
Trzeba wyłączyć TVN, Onet czy inne Gowno, wyjechać, pozwiedzać, porozmawiać z ludźmi. I się okaże że Niemcy, Włosi czy Francuzi są jeszcze gorsi od „Polaczków”
  • Odpowiedz
@mirko_anonim pracuje zdalnie, mam hajs, mieszkałem w różnych miejscach i mógłbym mieszkać gdzie chcę. Mieszkam w Polsce i tu jest spoko, a wam media mózgi wyprały, że u nas to zaścianek i bieda. Większość ludzi w Polsce jest w porządku. Polska jest jednym z tańszych cywilizowanych krajów świata, z usługami i infrastrukturą na wysokim poziomie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po przeczytaniu tego tylko sie utwierdzam w przekonaniu ze chce wrocic do Polski. wieszkosc tych minusow dotyczy tylko w troche mniejszym stopniu krajow zachodnich, natomiast nie maja tych plusow. po za tym duzo latwiej jest powiedziec niz zrobic. jak wyjedziesz z polski to zawsze bedziesz tylko "emigrantem z europy wschodniej" nawet nie z Polski. w Polsce jestes lokalny a jak sie ma troche kasy ktora z roku na rok
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > mężczyźni największe kukoldy na świecie i na drugim miejscu jako największe spermiarze

Jeszcze nie, największe simpy, cuckoldy i białorycerze są w krajach nordyckich, wystarczy spojrzeć na prawo dotyczące prostytucji i służby wojskowej w tamtych krajach, np wielka lewicowa i progresywana Finlandia gdzie baba żyje jak pączek w maśle a facet 19 lat do koszarów XD Podobnie w Norwegii, Szwecji i we Francji, czyli już poza skandynawią, z
  • Odpowiedz