Wchodze do jej domu, ona ryczy ZE JAK JĄ MOGŁEM TAK ZOSTAWIĆ
Za jakiś czas ona przyjechała, darła pysk, rzuciła obrączką pełno płaczu, o rozwodzie gadanie (pierwszy dzień małżeństwa)
W 20 minut przeszła z jak składam ręce do tego, że dobrze że dziecko umarło, bo nie wyobraża sobie wychowywać z kimś takim jak ja. A dodała jeszcze, ze lepiej się jej skakało po innych #!$%@? niż mój.
@mirko_anonim: to jest swieze, pozdrawiam mame z gorących
Edit: sorry bo dopiero potem to nabiera większego sensu. Czy Ty aby nie biczujesz siebie byciem z nią? To nie jest masochizm? Po prostu czemu to sobie robisz?
@mirko_anonim: brzmi kuriozalnie, przecież tu nie ma ani związku, ani nigdy nie było dobrze. Gorzej będzie tylko kiedy ktoś zrobi coś co skończy się w kostnicy lub sądzie
@mirko_anonim: jesteś kukoldem. Normalny facet już dawno by to to zostawił. Szybki rozwód i elo. No ale polaczek kukold będzie się trzymał swojej pani. Cierp gnoju, zasłużyłeś.
Komentarz usunięty przez moderatora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Zacząłeś być równie toksyczny jak ona
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: to jest swieze, pozdrawiam mame z gorących
Edit: sorry bo dopiero potem to nabiera większego sensu. Czy Ty aby nie biczujesz siebie byciem z nią? To nie jest masochizm? Po prostu czemu to sobie robisz?
@mirko_anonim: brzmi kuriozalnie, przecież tu nie ma ani związku, ani nigdy nie było dobrze. Gorzej będzie tylko kiedy ktoś zrobi coś co skończy się w kostnicy lub sądzie
@mirko_anonim: oboje i sa tutaj tylko i wyłącznie same gierki
Ciebie cenie na 3-6 msc psychiatrii dziennej + 3-5 lat terapii behawioralno
@mirko_anonim: odwyk, rozwód (może się uda z jej winy), psychiatria dzienna, terapia indywidualna
Trochę dystansu od rodziny btw