Wpis z mikrobloga

@Tja88: w życiu nie pisałem z anonima. Jak na apkach masz propozycje spotkania z siódemkami to w realu na spokojnie masz szansę na 8 lub 9, więc nie kumam po co korzystasz z tego szajsu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: apka na której 80% użytkowników to mężczyźni, a 20% użytkowników to kobiety, gdzie z kolei kobiety piszą tylko z topką powiedzmy 20% mężczyzn.
Do tego każdy w 3minuty może tam zrobić sobie dowolne konto i nigdy tak na prawde nie wiesz z kim piszesz, dodajmy do tego fakt, że aktualnie jest to maszynka do zarabiania pieniędzy naszpikowana przenajróżniejszymi algorytmami żeby tylko wydoić kase z frajerów.
Tinder to aktualnie najgorsze
  • Odpowiedz
@mirko_anonim z tych samych elementów zbudujesz szubienice i huśtawkę dla dzieci. Ja szukałam fajnego stabilnego związku i znalazłam. Nie interesowały mnie ons fwb i inne gówna. Druga sprawa że zajęło mi to z 3 miesiące.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): tu OP

nie do końca się zgadzam, bo nawet mając ponad 180 i normalną mordę to uja tam zdziałasz, bo takich jak ty są setki.

@ChadLite przeciez opisales normika a ja napisalem, ze ponizej poziomu chadlite nie ma sensu instalowac
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): > nie słyszałem NIGDY aby przystojniak lub kobieta skarżyłyby się na tindera.

To mało słyszałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°). Załóż sobie fejk konto przystojniaka i pogadamy -> uprzedzam że powodzenie od grubych koiet (=czasem napisza pierwsze) chyba nie do końca się liczy

·
  • Odpowiedz