Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzisiaj @Linnior88 (w ogóle to mocno pozdrawiam! Fajne masz komentarze!) napisała pod jednym filmikiem jak to "one jeszcze wszystkie wyglądają tak samo , chude wysokie z tatuażami i proste włosy" i tak popatrzyłem przed siebie i zorientowałem sie ze to opisuje wszystkie moje byle oraz moja obecna różowa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sam mam 2 metry i od wielu wielu lat spotykam sie tylko i wyłącznie z dziewczynami co maja powyżej metra 80. Wszystkie wysokie, szczupłe, długie proste włosy i często jakiś jeden albo dwa tatuaże. I powiem Wam coś, nie ma fajniejszych, ładniejszych, ciekawszych, milszych, bardziej empatycznych, słodkich i pięknych dziewczyn niz one. Nawet znalazłem swój wpis sprzed 2 lat na AMW na ten temat Od ilu cm zaczyna sie wysoka dziewczyna dla was?

Widzę masę Mirków co obrażają takie różowe "bo końska twarz", "bo chuda jak patyk", "przecież będzie ważyć więcej niż ty" a to wszystko gownoprawda. Każda wysoka różowa jest przeurocza i nie mogę sie na nie napatrzeć. Nie wiem czemu ale te dziewczyny co opisała Linior na mnie działają jak płachta na byka, długie ładne proste szczupłe nogi, ładny brzuch, najczęściej dobre w sporcie, pewne siebie. A do tego nie wyglądam jak ojciec z córka, nie trzeba sobie łamać kręgosłupa jak chcesz przytulic. A jak jest sie wysportowanym to można nawet taka dziewczynę metr 85 nosić na rekach ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiecie jak im sie to podoba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wysokie różowe rules! I błagam NIE GARBCIE SIE!

#rozowepaski #randkujzwykopem #tinder #takaprawda

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dzisiaj @Linnior88 (w ogóle to mocno pozdrawi...

źródło: image_handler

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach