Aktywne Wpisy
Od dwóch miesięcy rozmowy na Mikro toczą się wokół cen mieszkań i kredytów
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
czechu_slowacja +114
520 089 + 202 = 520 291
No dzień dobry, dobry wieczór. Wziąłem i objechałem Tatry. Pozdrawiam.
#rowerowyrownik #wieprzbiega #rower #tatry
Skrypt | Statystyki
No dzień dobry, dobry wieczór. Wziąłem i objechałem Tatry. Pozdrawiam.
#rowerowyrownik #wieprzbiega #rower #tatry
Skrypt | Statystyki
Widzicie wy prymitywne kuce konfederuskie? Jak tylko putler napadnie Polskę po tym jak Lepeny, Orbany, jakiś pionek z Niemiec i Trump rozwalą NATO i EU to oni zrobią dokładnie to samo w kontekscie nas. Nie przyjdzie na pomoc b--ń z Francji, z Niemiec, z Węgier, ze Słowacji, z Holandii i z USA. Putler wejdzie na gotowe i ruscy najpierw was zgwałcą potem zabiją, albo odwrotnie, a wasze grzesie brałny będą im wskazywać gdzie jesteście bo sami ruskim otworzą bramę do zainstalowania się u nas.
Wyznawca konfederosji to zdrajca RP.
ale
Rosja jest taka potężna, ma wpływ na wszystkich i wszystko nawet na mleko w lodówce bo to przez ruskich kiśnie, zaraz ruscy wyciągną z d--y nowy sprzęd nowych ludzi i
Przeraża natomiast fakt, jak wiele osób nawet w Polsce tego nie rozumie i jest gotowa sprzedać swój kraj za obietnice mitycznej
@biceps35:
Nie rozumiem o co ci chodzi. ( ͡º ͜ʖ͡º) Przecież wojna jest właśnie dlatego, że Ukraina za bardzo zbliżyła się do zachodu. Dopóki Ukraina była bardziej prorosyjska to Putin jej nie zagrażał, bo niby po co miałby ją wówczas atakować?
@harold97: Nie mnie pytałeś, ale jest na to odpowiedź mająca historyczne umocowanie. Rosja nigdy nie jest tak silna, ani tak słaba jak się wydaje. Oni zawsze zaskakują w obie strony. Ponadto zwykle na początku przegrywają wyraźnie, a dopiero potem się mobilizują i ogarniają. Mogli sobie zwykle na to pozwolić, bo zawsze mieli największą głębię strategiczną. I nadal mają,
Komentarz usunięty przez moderatora
czytam wykop to wiem