Aktywne Wpisy
JudzinStouner +163
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
No dzień dobry, dobry wieczór. Wziąłem i objechałem Tatry. Pozdrawiam.
#rowerowyrownik #wieprzbiega #rower #tatry
Skrypt | Statystyki
@sargento Zgodnie z ruchem wskazówek zegara. Ciężko mi powiedzieć czy to gorsza/lepsza decyzja. W tym wariancie podjazd na 140km (przed Zubercem) mnie zabił. Przyznaję bez bicia, że przez kawałek wprowadzałem rower.
@czechu_slowacja: na północy i wschodzie Słowacji to (niestety) standard
a mój komentarz to efekt tego że w lipcu nie podumałem i do maka zajechaliśmy nie od strony głównej drogi, tylko przejeżdżając bezpośrednio przez fawelę, co więcej, w ślepą ulicę (i po schodkach z rowerami pod pachą) :D
byłem jeszcze w Decathlonie obok i od cholery cygańskich kaszojadów oblegało atrakcje, bo chyba jakiś dzień dziecka tam w Decathlonie dziś mieli. A ja głupi zostawiłem rower przed mcd bez zapięcia jak zamawiałem xD
@chiesar: musicie wiedzieć (kimkolwiek się pod tym kontem kolektywnie nie kryjecie) że "ścieżek dla rowerów" na tej trasie nie stwierdzono, nie wybudowano. Co wy na to? jakie jest wasze oficjalne stanowisko wobec tego faktu?